Transportfietsen

Een transportfiets, of delivery bike, is ideaal als je vaak je hele hebben en hauwen op de fiets meesleept. Je herkent een transportfiets aan z’n smoelwerk. Elke transportfiets heeft namelijk een handige voordrager.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  DE BESTE TRANSPORTFIETS VOOR JOU

  Een transportfiets die bij jou past? Daar willen we jou graag bij helpen! Maar hoe kom je erachter wat de beste transportfiets voor jou is? Daarvoor moet je een paar belangrijke vragen beantwoorden. De eerste: hoe groot zijn de spullen die je gaat vervoeren met je fiets? Gaat het om een tasje, een fruitmand of een bos bloemen voor je moeder? Dan kom je met de voordrager van de Union Flow of Union Lite een heel eind. Zij combineren een soepel design met de gemakken van een moderne tweewieler. Vervoer je echter ook weleens een krat bier, een huisdier of mensen op je voordrager fiets, kijk dan eens naar de Union Load. Die is ijzersterk, maar in vergelijking met andere transportfietsen toch bijzonder licht. Door een speciaal lichtgewicht aluminium frame kan hij de zwaarste taken aan.

  SOORTEN TRANSPORTFIETSEN

  Met een dames transportfiets vervoer je makkelijk tassen, bloemen of je hond. Maar voor mannen hebben wij de heren transportfiets. Mannen willen soms ook gewoon veel spullen meenemen. Met een transportfiets van Union kun je genoeg meenemen én zie je er stijlvol uit. Wil je nou echt de blits maken? Race dan super snel naar je werk met een elektrische transportfiets.

  WELKE TRANSPORTFIETS PAST BIJ JOUW URBAN LIFESTYLE?

  Maar welke transportfiets het beste bij jou past heeft met meer te maken dan de spullen die je vervoert. Het heeft te maken met je gehele urban lifestyle. Welke fiets past bij jouw stijl? Onze Union Load is dé transportfiets voor stoere rauwdouwers. De Union Flow is door zijn retro design bloedmooi. Daarmee laat je op straat geheid koppies draaien. De voordrager van de Flow is in vergelijking met de Load wel iets kleiner. Kun je niet kiezen tussen de looks van de Flow en de laadruimte van de Load, dan willen we je graag voorstellen aan de Union Park. Die combineert kracht met beauty. Ideaal!

  MET EEN VOORDRAGER FIETS JE LEKKERDER

  Twijfel je tussen een fiets met voordrager of een fiets met alleen een bagagedrager? Er is een hele goede reden om voor een voordrager-fiets te kiezen: je hebt zicht op je bagage. Da’s bijzonder handig als je een tas met belangrijke documenten bij je hebt. Het is, op z’n zachtst gezegd, vervelend om er pas bij de vergadering achter te komen dat alle spullen nog ergens op het fietspad liggen. Een leven zonder rekje aan de voorkant is nog vervelender als je mensen vervoert. Helemaal als je geliefde van de fiets valt en jij stoïcijns verder fietst omdat je niets doorhebt. Dan heb je thuis heel wat uit te leggen.

  DEGELIJKE TRANSPORTFIETS MET VERSNELLINGEN

  Zeker bij een transportfiets kunnen versnellingen heel goed van pas komen. Als je een boekenkast vervoert, is optrekken bij het stoplicht een hele opgave. In zo’n geval is het een zegen als je een versnelling terug kunt schakelen. Al onze transportfietsen voor dames en heren hebben versnellingen.

  TRANSPORTFIETS MET 3 VERSNELLINGEN

  Van de Load hebben we een variant met 3 versnellingen en terugtraprem en een variant met 3 versnellingen en handremmen. Bij de Park kun je kiezen tussen een versie met versnellingen en zonder versnellingen. Beide hebben een terugtraprem. Hetzelfde geldt voor de Union Flow.

  TRANSPORTFIETS MET 28 INCH WIELEN

  Al onze dames- en heren transportfietsen hebben 28 inch wielen. Wat jij daaraan hebt? Twee dingen! Fietsen met 28 inch wielen zijn de meest gebruikte fietsen ter wereld. Je kunt dus bij elke fietsenmaker terecht voor nieuwe banden. Zelfs in de Sahara. Al weten we niet waarom je daar met een transportfiets naartoe zou willen. 28 inch wielen zijn daarnaast relatief groot, waardoor er veel contact wordt gemaakt met de weg. Dat zorgt voor meer grip en snelheid.

  TRANSPORTFIETS KOPEN? DAT KAN BIJ ONS HEEL MAKKELIJK ONLINE

  Een transportfiets kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons kost het je maar een paar klikken. Online een transportfiets bij ons kopen heeft veel voordelen. Je kunt op je gemak bekijken welke fiets het beste bij je past. Keuze gemaakt? Dan wordt je nieuwe transportfiets binnen de kortste keren afgeleverd bij een door jou aangewezen dealer. Er zijn meer dan honderd officiële Union-dealers in Nederland, dus er is er altijd eentje in de buurt. Heb je een vraag of wil je een servicebeurt, dan staan onze dealers altijd voor je klaar.