Jouw Union winkel

Wil jij persoonlijk advies of jouw nieuwe droomfiets in het echt bekijken? Ben je op zoek naar een fietsenmaker of wil je een proefrit maken op een van onze (elektrische) fietsen? Ga dan langs bij een erkende Union-fietsenwinkel!

Vul hieronder jouw postcode of plaatsnaam in en vind gemakkelijk een Union-dealer bij jou in de buurt.

Vind een winkel in de buurt

OFFICIËLE UNION DEALER

Union is al meer dan 100 jaar dé specialist op het gebied van stadsfietsen. Koop daarom jouw nieuwe fiets bij een erkende Union-dealer.

Niet elke fietsenwinkel kan zomaar een Union-dealer worden. Wij vinden het belangrijk dat een dealer helemaal matcht met alles waar Union voor staat: topkwaliteit, de allerbeste service en gewoon heel veel fietsplezier.

Wij trainen onze Union-dealers over de nieuwste fietsen, e-bikes en onderdelen, zodat ze jou altijd up-to-date informatie, het beste advies en top service kunnen geven.

OFFICIËLE UNION DEALER

ALTIJD EEN UNION FIETSENWINKEL BIJ JOU IN DE BUURT!

Met meer dan 230 winkels verspreid over Nederland is er altijd een Union-dealer bij jou in de buurt! Je kunt langskomen om een nieuwe fiets te kopen, maar ook voor reparaties, onderhoud, advies en om een proefrit te maken op jouw nieuwe (elektrische) fiets. 


Vind hier Union fietsenwinkels in: Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zwolle.

ALTIJD EEN UNION FIETSENWINKEL BIJ JOU IN DE BUURT!