Fietsen

De fietsen van Union zijn robuust, mooi en gemaakt voor de stad. Alle fietsen zijn te bestellen met versnellingen. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!

KIES DE FIETS DIE BIJ JOU PAST

Elke fiets is anders. Welke fiets het beste bij jou past, hangt af van waar je hem voor gaat gebruiken. Zoek je een betrouwbare metgezel voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer? Een sportieve fiets voor lange tochten? Of een stijlvolle retro fiets om de drukke stad mee te trotseren? Bij het kopen van een nieuwe fiets is het belangrijk om jouw behoeften en stijl af te stemmen op de verschillende modellen. Gebruik daarom onze fiets keuzehulp om snel en gemakkelijk jouw perfecte fiets te vinden.

FIETS MET VERSNELLINGEN

Een fiets met versnellingen maakt fietsen door de stad een stuk gemakkelijker. Heb je tegenwind? Dan schakel je gewoon een tandje terug. Optrekken bij het stoplicht gaat moeiteloos en steile bruggetjes kom jij soepel overheen. Union fietsen zijn uitgerust met naafversnellingen. Dit type versnelling is zijn geheel weggewerkt in de naaf van het achterwiel en biedt de nodige ondersteuning tijdens jouw rit.

EEN FIETS VAN UNION KOPEN

Bij Union koop je een fiets die bij jou past. Van een lichte sportieve fiets tot een robuuste transportfiets. Kies jouw favoriete fiets, stel hem naar wens samen en bestel hem online. Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fiets? Kom dan langs bij een van onze erkende Union-dealers. Met meer dan tweehonderd Union-fietsenwinkels in Nederland is er altijd eentje in de buurt.