RIJKLAAR AFGELEVERD

We leveren je nieuwe fiets af bij de door jou aangewezen Union-winkel. Hij loopt alle bouten en moeren na, zet het zadel op de voor jou perfecte hoogte en pompt de banden nog eens goed op. Want jij wilt fietsend de winkel uit. Dat begrijpen wij. Heb je een vraag? Stel hem! Onze dealers zijn lopende fiets-encyclopedieën. Je haalt je fiets op wanneer jou dat uitkomt, dus je hoeft voor niemand thuis te blijven.

We houden je op de hoogte

Na je bestelling houden we je via de mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.

We checken elke bout en moer

Jij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.

We stellen hem speciaal voor jou af

Een fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.

Jij scheurt weg

Veters gestrikt en jasje dicht? Gaan!

First things first: welke Union wordt het?

Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.