Fietsen met 7 versnellingen

Wil jij genoeg keuze tussen de lichtste en zwaarste versnelling en zo altijd een perfect traptempo hebben? Dan is een fiets met 7 versnellingen ideaal. Bij Union heb je de keuze uit zes verschillende modellen. Ontdek ze hier en kies jouw favoriet! Ook als je op zoek bent naar een fiets met 3 versnellingen ben je bij Union aan het juiste adres.

Stadsfiets 7 versnellingen

Fietsen door de stad gaat een stuk soepeler op een stadsfiets met 7 versnellingen. Bij het stoplicht ben jij de eerste die optrekt en steile bruggetjes trotseer jij moeiteloos door simpelweg een tandje terug te schakelen. Doordat de stappen tussen de versnellingen kleiner zijn, fiets je altijd in de perfecte versnelling. Ga voor de Union Flow, de Fast of de Curb en ervaar zelf hoe het is om flexibel door de stad te fietsen.

Al onze fietsen met versnellingen zijn voorzien van een naafversnelling. Deze versnelling is verwerkt in de naaf van het achterwiel en heeft bijna geen onderhoud nodig. Bij een naafversnelling stop je met trappen om te schakelen tussen de verschillende standen. Je kunt dus ook terugschakelen als je stilstaat en daardoor makkelijk weer optrekken. 

7 versnellingen op jouw damesfiets

Een damesfiets met 7 versnellingen is ideaal voor dagelijks gebruik. Onderweg zijn er vaak omstandigheden waarbij je wel een beetje extra ondersteuning kunt gebruiken. Vermoeide benen na een sessie in de sportschool bijvoorbeeld, of keiharde tegenwind onderweg naar kantoor. Versnellingen maken het trappen makkelijker op de momenten dat je het nodig hebt.

Ben je op zoek naar nóg meer ondersteuning tijdens het fietsen? Kijk dan eens naar de E-Lane, de E-Curb of de E-Fast. Dit zijn onze elektrische damesfietsen die stuk voor stuk zijn uitgerust met 7 versnellingen.

Soepel en snel op een herenfiets met 7 versnellingen

Om optimaal te kunnen genieten van het fietsen is het essentieel om een fiets te hebben die voldoet aan jouw wensen. Ervaar de kracht en comfort van een herenfiets met 7 versnellingen. Zeker voor een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt zijn comfort en snelheid belangrijke aspecten. Met dit aantal versnellingen is geen weg te lang en geen brug te steil. Schakel gewoon naar de juiste versnelling en fiets moeiteloos naar al jouw afspraken.

Een fiets van Union kopen

Of je nu kiest voor een stadsfiets, een e-bike of een een transportfiets. Met 7 versnellingen is fietsen comfortabel en word je ten alle tijden ondersteund. Koop jouw nieuwe tweewieler direct online of ga langs bij een Union fietsenwinkel bij jou in de buurt.