Contact met Union

Neem telefonisch contact op

Heb je een vraag, klacht of een goed idee? Kijk eerst of je vraag wellicht wordt beantwoord in de Veelgestelde vragen aan Union. Staat je vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 -17:00 uur. 

Bel je voor of over je Union-fiets? Geef dan het framenummer van je fiets en de contactgegevens van je Union-winkel aan ons door. Voor een snel en vakkundig antwoord op je vraag kun je altijd bij een Union-winkel bij jou in de buurt terecht. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Union-winkel!

Stuur je liever een e-mail?

Neem contact op via e-mail

We begrijpen dat het soms handig is even een e-mail te sturen. Maar we weten dat het goed beantwoorden vaak meer tijd kost. Daarom willen we graag op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch contact met je.

Stuur je toch liever een e-mail? Dat kan middels het contactformulier hieronder. Laat dan altijd je telefoonnummer achter voor een snellere afhandeling.

Bel ons
Vandaag geopend tot 17:00
Service in de winkel

Voor snel en vakkundig antwoord op je vraag kun je altijd terecht bij jouw Union-winkel.

Union

Union
Wilhelminaweg 8 / Postbus 1
6951 BP Dieren / 6950 AA Dieren
088 429 35 50 (lokaal tarief)

KvK-nummer: 61602868
BTW-nummer: NL 8544.09.634.B01
[email protected]

Neem contact op met Union


Schrijf hier je bericht in maximaal 2000 tekens

Meestgestelde vragen aan Union

1. Hoe kan ik onderdelen bestellen?
Dit kan via de Union-winkel bij jou in de buurt. 

2. Bij wie kan ik terecht voor garantie? 
Garantie op onderdelen of het frame van de fiets regel je via de Union-winkel. Meer informatie vind je in onze garantievoorwaarden.

3. Op zoek naar alle informatie over het dagelijks gebruik van onze (elektrische) fietsen?
Je vindt het in onze handleidingen.

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen of bel ons op 088 429 35 50. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 -17:00 uur.