Service

Service en Garantie van Union

Onze klantenservice helpt je graag! Bekijk de veelgestelde vragen, onze garantievoorwaarden, bereken je framemaat, download of vraag onze brochures aan of neem contact op met onze klantenservice.

Online bestellen en betalen

Via onze website kun je gemakkelijk je ideale fiets zoeken en online bestellen. Je kunt zoeken via het menu, maar wanneer je direct naar ons fietsenoverzicht gaat kun je door middel van het filter je ideale fiets vinden. 

Je kunt je fiets op verschillende manieren betalen: 

  • iDeal
  • Mastercard
  • Klarna | Betaal achteraf

Verzenden en retouren

Heb je een fiets bij Union besteld en wil je weten hoe het werkt met de verzending van je bestelling? Of heb je vragen over het retour sturen van je bestelling? Lees meer over het verzenden en retourneren van je fiets.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over elektrische fietsen, accu's, garantie, financieren, leasen en techniek. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de Union klantenservice. 

Garantie van Union

Union geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. 

Bereken je framemaat

Om lekker te fietsen is het belangrijk dat je lekker zit op jouw fiets. Een indicatie van de framemaat die het best past bij jouw lengte vind je op deze pagina. 

Fiets handleidingen van Union

De handleidingen van Union zijn online te downloaden. Benieuwd naar productinformatie over jouw elektrische fiets? Bekijk de gebruiksaanwijzingen van onze systemen en verschillende fietsen. 

Contact met Union

Heb je een vraag en staat jouw vraag niet bij onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.