Elektrische herenfiets

Een e-bike speciaal voor mannen. Onze elektrische herenfietsen voldoen aan alle eisen van het drukke moderne leven. Spring op je fiets en kom snel op jouw locatie aan. De sterke motor neemt je vrijwel al het werk uit de benen. Nu hoef jij alleen nog maar te genieten van de rit. Trotseer de stad in stijl op een elektrische transportfiets en vervoer met gemak twee kratten bier naar de andere kant van de stad. Ook als je op zoek bent naar een herenfiets zonder motor kun je bij Union terecht.

Elektrische herenfiets voor naar kantoor

Steeds vaker wordt de e-bike gekozen als alternatief voor een auto. En dat is niet zonder reden. Elektrische fietsen zijn namelijk gezonder, schoner en vaak ook sneller. Razendsnel pendelen tussen woon-werkverkeer terwijl je toch volop in beweging bent. Nooit meer in de file staan, niet meer eindeloos zoeken naar een parkeerplek én bijdragen aan een duurzame toekomst. Alleen maar voordelen dus!

Sportieve heren e-bike

Spring op je sportieve elektrische herenfiets en domineer de linkerbaan van het fietspad met een snelheid van 25 km per uur. Al die ritjes naar kantoor, de supermarkt en de kroeg kosten voortaan een stuk minder tijd, en als bonus kom je niet bezweet aan op de locatie. De elektrische herenfietsen van Union zijn uitgerust met minimaal 7 versnellingen, een middenmotor en sensoren die alles nauwlettend in de gaten houden.

Elektrische herenfiets kopen

Overtuigd van de eindeloze voordelen die een elektrische herenfiets met zich meebrengen? Wacht niet langer en bestel jouw fiets gemakkelijk online. Kies de elektrische herenfiets die bij je past en stel hem naar wens samen. Is jouw fiets tijdelijk online niet verkrijgbaar? Breng dan een bezoekje aan een Union fietsenwinkel bij jou in de buurt.