Big Amsterdam verkennen per e-bike

Deze fietskaart van Amsterdam gaat verder dan Amsterdam!

Dit is geen gewone fietskaart van Amsterdam; dit is een e-bike fietskaart van Amsterdam. Waar andere fietskaarten stoppen, gaan wij door. En jij ook! Want op een e-bike kom je nu eenmaal een stuk verder dan op een gewone stadsfiets. Stap op en ontdek dat Nederland groter is dan Amsterdam alleen. Of nou ja, groter: minder klein! Want niets is echt ver weg op een elektrische fiets.

Download de Fietskaart van Big Amsterdam

De e-bike fietskaart van Nederland

Kijk eens om je heen en je ziet meteen dat Nederland echt een fietsland is. En terecht ook, want fietsen is heerlijk en de afstanden zijn maar klein. Zeker op een e-bike toer je als een sultan op een vliegend tapijt langs al het moois dat Nederland je te bieden heeft. Op deze fietskaart van Big Amsterdam staat precies dat: de leukste dingen om naartoe te fietsen.

De kaart van Big Amsterdam is eigenlijk een e-bike fietskaart van Nederland. Zoals je ziet, ligt alles binnen trapbereik. Een uurtje zoeven naar Amsterdam Beach of een ochtend rollen naar de wilde herten in het Amsterdamse Big National Park. In de legenda rechtsonder staat precies hoe lang je bezig bent om ergens te komen. Of nou ja, ‘bezig bent’: dankzij de elektromotor hoef je eigenlijk bijna niks te doen, behalve om je heen kijken.

En het wordt alleen maar leuker. Want waar al die Nederlanders zich in het zweet trappen op hun gewone fiets, scheur jij ze als een ware Max Verstappen lachend voorbij. Een ritje naar de befaamde oesterbaai in het zuidwesten van Big Amsterdam wordt zo een wedstrijd die je met 2 vingers in je neus wint. Wind? Geen probleem joh, dankzij je e-bike heb je altijd de wind mee.

Fietskaart Big Amsterdam Union Fietskaart Big Amsterdam Union

Wil je zelf Big Amsterdam op de E-bike ontdekken? Je kan een Union E-Bike huren bij NL Tweewielers en Amsterdamse Fietswinkel. Dus waar wacht je nog op? Spring op je Union e-bike en trek Big Amsterdam in. We zien je over een kleine 3 uurtjes op de Cheese Market!