UNION FIETSENWINKELS IN NIJMEGEN

Op zoek naar een fietsenwinkel in Nijmegen? Wil je een nieuwe fiets kopen of heeft jouw e-bike onderhoud nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meerdere locaties verspreid over Nijmegen, is er altijd wel een Union fietsenwinkel bij jou in de buurt. Hieronder vind je alle Union-dealers in Nijmegen. Ontdek welke het dichtst bij is!

Met meer dan 100 jaar ervaring is Union dé specialist op het gebied van stadsfietsen. Koop daarom je nieuwe fiets bij een erkende Union-dealer in Nijmegen of online via onze website.

Vind een Union fietsenwinkel in Nijmegen

UNION DEALERS

Niet elke fietsenwinkel kan zich een Union-dealer noemen. Bij Union hechten we veel waarde aan het feit dat een fietsenwinkel past bij onze kernwaarden: de beste kwaliteit, uitstekende service en het bevorderen van fietsplezier.

Daarom voorzien we al onze Union-dealers van training, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste (elektrische) fietsen en onderdelen. Hierdoor kunnen zij jou  voorzien van actuele informatie, deskundig advies en de beste service.

Bij een Union-dealer kun je niet alleen een fiets of e-bike kopen, maar je kunt er ook terecht voor: 

  • Deskundig advies
  • Afstelbeurt
  • Service
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Proefrit

FIETSENWINKELS IN NIJMEGEN

Is jouw fiets kapot of wil je een nieuwe fiets kopen? Met meerdere locaties in Nijmegen is er altijd wel een Union fietsenwinkel in de buurt. Kom langs en laat onze experts je deskundig helpen en adviseren, zodat je snel weer op je (nieuwe) fiets kunt springen!

E-BIKE KOPEN IN NIJMEGEN

Wil je moeiteloos en snel fietsen in Nijmegen en omgeving? Dan is een e-bike misschien wel iets voor jou. Kom langs bij een van de Union fietsenwinkels in Nijmegen, laat je adviseren en kies de e-bike die bij jou past. Je kunt hier ook terecht voor een proefrit.

De juiste e-bike kiezen is soms lastig. Daarom helpen onze Union-adviseurs jou graag in dit proces. Zo rijd jij straks op een e-bike die 100% bij jou past.

KOOP EEN FIETS BIJ EEN UNION-DEALER IN DE BUURT

Als je ervoor kiest om jouw nieuwe stadsfiets, transportfiets, of elektrische fiets bij een van onze Union-fietsenwinkels te kopen, dan ben je verzekerd van een snelle en uitstekende service. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je het beste advies te geven en ervoor te zorgen dat je fiets direct klaar is voor gebruik, zodat je meteen op pad kunt met je nieuwe fiets!

Een extra voordeel is dat je altijd welkom bent bij onze fietsenwinkels voor een onderhoudsbeurt. Het is daarom verstandig om je fiets bij een Union-dealer te kopen. Ontdek nu een Union-dealer in Nijmegen bij jou in de buurt.