Union Lite

Cleaner dan clean en de fiets is zo licht als een veer

De Union Lite is een bijzondere stadsfiets, om meerdere redenen. Ooit een fiets gezien die je in een handomdraai uitbreidt met extra’s? Nu wel! Het ingenieuze modulaire kliksysteem geeft je de vrijheid om de Lite aan te passen naar jouw wens. Ook de onderdelen maken Lite anders. Mooie stadsfietsen zijn er genoeg, maar naar goede stadsfietsen is het goed zoeken geblazen. De Lite bezuinigt op gewicht, maar zeker niet op onderdelen. Die zijn stuk voor stuk top notch. En moeten we nog iets over het design zeggen? Nou, bekijk het maar!

  • Niets dan het nodige
  • Geïntegreerd
  • Schoner, soepeler, sterker

Niets dan het nodige

Meer is niet altijd beter. En dat geldt zeker voor de stadsfiets. De Union Lite is gestript van al het overbodige. Daardoor is hij een stuk minder kwetsbaar en met een goedgetrainde vinger op te tillen.

Geïntegreerd

Dankzij de geïntegreerde verlichting die automatisch aanspringt zo gauw als je begint met trappen ben je altijd goed zichtbaar.

Schoner, soepeler, sterker

De riemaandrijving biedt te veel voordelen om op te noemen. Een tipje van de sluier: hij gaat langer mee, hij blijft brandschoon en je fietst smoother dan ooit.

Alle Lite fietsen

Bekijk alle Lite fietsen.