We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.Niet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te schroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.YOU’VE GOT MAILJe krijgt via mail exact te horen wanneer de fiets bij de dealer staat. (Icoon van telefoon met mail) 2.Monteur loopt je hele fiets na. Draait elke bout aan. (Icoon van monteur met g-reedschap fiets naloopt) 3.Je komt langs, hij zet het zadel en stuur de ideale hoogte. (Icoon van monteur die aan zadel sleutelt, klant ernaast.) 4.Jij rijdt weg met een wheelie. (Icoon van klant die wheelie maakt op fiets.)MONTEUR LOOPT DE FIETS NAJe krijgt via mail exact te horen wanneer de fiets bij de dealer staat. (Icoon van telefoon met mail) 2.Monteur loopt je hele fiets na. Draait elke bout aan. (Icoon van monteur met g-reedschap fiets naloopt) 3.Je komt langs, hij zet het zadel en stuur de ideale hoogte. (Icoon van monteur die aan zadel sleutelt, klant ernaast.) 4.Jij rijdt weg met een wheelie. (Icoon van klant die wheelie maakt op fiets.)We houden je via mail op de hoogteNa je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.Niet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te s chroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.Jij scheurt wegVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Niet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te schroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.We houden je via mail op de hoogteNa je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.JIJ SCHEURT WEGVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Niet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te schroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.We houden je via mail op de hoogteNa je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Bekijk ONSBekijk ONSNiet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te schroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.We houden je via mail op de hoogteNa je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.JIJ SCHEURT WEGVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Bekijk ONSWe houden je via de mail op de hoogteNa je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.JIJ SCHEURT WEGVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Bekijk ONSNiet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te schroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.We houden je via mail op de hoogteNa je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.JIJ SCHEURT WEGVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!We stellen hem speciaal voor jou afEen fiets rijdt past écht lekker als ie perfect is afgesteld. Als je jouw Union ophaalt, neemt de dealer je volledig onder de loep. Vervolgens zet hij het zadel en stuur op de ideale hoogte.First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Bekijk ONSJIJ SCHEURT WEGVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!Niet alleen onze fietsen zijn anders, ook onze bezorgwijze. Je hoeft niet thuis te blijven om je fiets in ontvangst te nemen. En, nog belangrijker: je hoeft je fiets niet zelf in elkaar te schroeven. Wij leveren je nieuwe fiets af bij jouw Union-dealer, je haalt hem op wanneer je wilt en jij fietst zingend de winkel uit.Na je bestelling houden we via mail op de hoogte over de status van je bestelling. Binnen enkele dagen weet je precies wanneer je jouw nieuwe trots op kunt halen.We houden je via DE mail op de hoogteWe checken elke bout en elke moerJij wilt als een gek over kasseien kunnen knallen, en dat kan alleen als je fiets je nooit in de steek laat. Daarom draait de monteur elke bout en moer nog een keer goed aan.First things first: welke Union wordt het? Maar voordat het zover is, moet je de belangrijkste vraag beantwoorden: voor welke Union ga je? We hebben een stadsfiets voor iedereen. Modern en klassiek, sportief en ultiem chill.Bekijk ONSJIJ SCHEURT WEGVeters gestrikt en jasje dicht? Gaan!

Copyright & privacy

Copyright

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, geluiden, (handels)namen, logo's, zijn eigendom van Union BV. Deze worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud geheel of gedeeltelijk te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Union BV.

Houd er rekening mee dat Union BV onbevoegd gebruik zal vervolgen.

Privacybeleid

Bescherming persoonsgegevens
Union is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Union houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Deverantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Union gevestigd te Leusden. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens
Union legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van de Union afneemt of anderszins contact heeft met de Union. Union gebruikt deze gegevens voor adres validatie, de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Ook kan Unio , voor deze doeleinden, persoonsgegevens beschikbaar stellen aan de aan haar gelieerde financiële dienstverlener en haar dealerorganisaties. Hierbij tracht Union rekening te houden met voorkeuren.

E-mailadres
Uw e-mailadres echter, zal uitsluitend door Union worden gebruikt om u te informeren over haar nieuwe producten en diensten. In ieder e-mail neemt Union een mogelijkheid op om u hiervoor apart uit te schrijven. Daarnaast kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres intrekken door een mail te sturen naar info@UNION.NL

Wijzigingen
Union behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van de Union.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »