Union Load

Versleep je je hele hebben en houwen

De Load deinst voor weinig terug. Huisdieren? No problemo. Een krat bier? Make it two! Maar transportfietsen zijn toch ontiegelijk zwaar? Far from it. De Load is gemaakt van aluminium. Dus zolang je geen olifant vervoert, ben je zo wendbaar als een ballerina. Ook fijn: de kabels zijn mooi weggewerkt. Hij zal dus niet snel achter de fiets van de buurman blijven hangen.

Nooit meer kabelgeklooi

Nooit meer kabelgeklooi


Je wilt je fiets uit het rek trekken, je eindigt met dertien verschillende fietsen, maar niet met de jouwe. Bekend probleem? De kabels van de Load zijn mooi weggewerkt, zodat je nooit meer achter het stuur van de buurman blijft hangen.

Tussen voor- en achterlicht is alles licht

Tussen voor- en achterlicht is alles licht


Je hoeft met de Load geen bergen op, maar als je al een zware kast vervoert, is elke kilo minder mooi meegenomen. Door het aluminium frame is de Load, zeker in vergelijking met soortgenoten, bijzonder licht.

Sterk spul

Sterk spul


Alles aan de Load is ijzersterk. Natuurlijk moeten we je eigenlijk op het hart drukken dat je niet van een stoep af moet knallen, maar als we eerlijk zijn: met de dubbelwandige velgen zou de Load het zomaar eens kunnen overleven.