Union Flow

Steel de show

Fashionable arriveren bij de vrijmibo of superchique naar die nieuwe koffietent om de hoek? De retro Union Flow ziet er misschien wel stijlvoller uit dan jij. Maar één ding is zeker, samen stelen jullie de show! Op die manier cruise je soepel de stad door met of zonder een elektrische duwtje in de rug.

  • Tot in de puntjes
  • Slim
  • Stadsbestendig

Tot in de puntjes

Het verschil tussen goed en geweldig schuilt in de kleinste details. Bij de Flow is over alles nagedacht. Dat merk je en dat zie je. Dat stukje open kettingkast, de beige bandjes, de subtiele finish. Alles klopt.

Slim

Groter is niet altijd beter. Het gaat erom wat je ermee kunt. En met de voordrager van de Flow kun je heel wat. Je kunt er veel op kwijt, maar je bent geen uren bezig om de fiets uit het rek te trekken.

Stadsbestendig

De flow is bedoeld om te shinen in de stad. Hij moet dus tegen een stootje kunnen zonder dat hij iedere week naar de fietsenmaker moet. Deze prachtexemplaren zijn dan ook uitgerust met versnellingen en remmen die verstopt zijn voor de weersinvloeden en hufters die iets te lomp hun fiets in de stalling zetten.

Alle Flow fietsen

Bekijk alle Flow fietsen.