Union fietsenwinkels in Leiden

Leiden heeft een flink aantal fietsenwinkels waar je voor een Union fiets terecht kunt. Je vindt onze fietsenwinkels op het Stationsplein, maar ook vlakbij de Nieuwe Rijn. Niet alleen in de binnenstad zijn onze winkels te vinden, maar ook in de buurt van Merenwijk, Noorderkwartier en Zijlkwartier.

Vind een Union fietsenwinkel in Leiden

Fietsenwinkels in Leiden

Rondfietsen door zo’n gezellige stad als Leiden is altijd fijn. Wanneer de fiets waar je op rijdt plots kapotgaat, is dat natuurlijk minder prettig. Gelukkig zijn er genoeg fietsenwinkels in Leiden waar ze je fiets kunnen repareren. Midden in het centrum vind je fietsenwinkel Huisman waar onze fietsexperts je meteen helpen.

Fietsenwinkels in het centrum van Leiden

Wil je een nieuwe fiets kopen? Dat kan makkelijk in Leiden, onze specialisten staan te springen om je te helpen. Pal naast Leiden Centraal vind je fietsenwinkel Oldenburger Fietsspecialist. De fietsenwinkel is iedere werkdag open vanaf 8:00 tot 19:00.

Ontdek de fietsenwinkels in de buurt van Merenwijk, Noorderkwartier en Zijlkwartier

Woon je rondom het Noorderkwartier, Zijlkwartier of juist vlakbij Merenwijk? Dan is de dichtstbijzijnde Union fietsenwinkel te vinden op de Willem de Zwijgerlaan. Goed om te weten: deze fietsenwinkel is elke dag geopend, behalve op zondagen. Kom langs en krijg goed advies over het kopen van een nieuwe Union fiets.

Koop een fiets in de buurt van Leiden

We hadden het al benoemd: er zitten veel fietsenwinkels in de buurt van Leiden en in Leiden zelf waar je onze Union fietsen kunt kopen. Van stadsfietsen tot transportfietsen, en niet te vergeten onze snelle e-bikes.

Wil jij ook eindelijk de stap zetten en een elektrische fiets kopen? Samen met onze fietsspecialisten kies jij een e-bike uit die volledig bij jouw levensstijl en wensen past. Je bent altijd welkom om onze winkels binnen te lopen en een praatje te maken over de fietsen.