Union fietsenwinkels in Haarlem

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Haarlem? Wij hebben onze Union fietsenwinkels duidelijk voor je op een rij gezet. Zo weet je precies waar je naartoe moet als je een lekke band hebt of wanneer je geïnteresseerd bent in een nieuwe fiets.

Vind een Union fietsenwinkel in Haarlem

Fietsenwinkels in Haarlem

In Haarlem vind je maar liefst meerdere erkende Union fietsenwinkels. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan fietsenwinkel Het Zwarte Fietsenplan. Hier staan onze Union fietsspecialisten elke dag voor je klaar. De winkel heeft ruime openingstijden: doordeweeks zijn ze open van 8:00 tot 20:00 en in het weekend zijn ze geopend tussen 9:00 en 19:00.

Fietsenwinkels in het centrum van Haarlem

In het bruisende centrum van Haarlem vind je in de Zijlstraat een van onze Union fietsenwinkels. Kom even binnen voor een babbel en bekijk al onze Union fietsen. Benieuwd hoe de fietsen nou eigenlijk rijden? Je mag altijd even een testritje maken.

Ontdek de fietsenwinkels in Haarlem Noord, Schalkwijk en Zijlweg

De Union fietsenwinkels zitten niet alleen in het centrum maar ook in Noord, Schalkwijk en Zijlweg. Woon je in Haarlem Noord? Ga dan langs bij fietsenwinkel Haarlemse Fiets. Koop je een nieuwe fiets en heb je geen tijd om hem op te halen? Geen probleem, de winkel brengt hem naar jou. Wat een service! 

Koop een fiets in de buurt van Haarlem

Is het tijd om een nieuwe fiets te kopen? Onze Union fietsenwinkels in Haarlem bieden een breed assortiment aan Union fietsen. We hebben stoere stadsfietsen, comfortabele transportfietsen en niet te vergeten snelle elektrische fietsen. Veel keuze dus, maar geen stress! Onze Union specialisten helpen jou graag bij het kiezen van een fiets die aansluit bij jouw behoeften.

Steeds meer mensen ruilen hun normale fiets in voor een e-bike. Niet zo gek natuurlijk, want ze fietsen ontzettend fijn! Wil jij overstappen en een elektrische fiets kopen? Wij informeren je graag over welke e-bike geschikt voor jou is. Je mag de fiets ook meteen uitproberen!