Union fietsenwinkels in Enschede

Ben je van plan een nieuwe fiets te kopen? Voor goed advies over de juiste fiets kun je het best langskomen bij een erkende Union fietsenwinkel. In Enschede vind je er meerdere. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Vind een Union fietsenwinkel in Enschede

Fietsenwinkels in Enschede

In Enschede Noord kun je aankloppen bij Rijwielzaak Jos Harmelink in de Deurningerstraat, waar je goede en persoonlijke service krijgt. Woon je in Enschede Zuid? Dan zit de dichtstbijzijnde fietsenwinkel voor jou op de Lipperkerkstraat.

Fietsenwinkels in het centrum van Enschede

In het centrum van Enschede zit fietsenwinkel Het Rijwielpaleis. Je fietst binnen 10 minuten vanaf Enschede Centraal al naar deze fietsenwinkel. Je kunt iedere maandag tot en met zaterdag bij ze terecht voor onderhoud of advies voor een nieuwe fiets.

.

Koop een fiets in Enschede

Ben je toe aan een andere fiets? Tijd voor een nieuwe! Onze fietsenwinkels in Enschede hebben een breed scala aan Union fietsen voor jou. Je kunt bij ons kiezen voor een stadsfiets, een transportfiets of een elektrische fiets. Veel keuze dus, maar geen paniek! Onze Union fietsspecialisten helpen jou graag bij het kiezen van een fiets die 100% bij jou past. 

Steeds meer mensen kopen een elektrische fiets. Niet heel gek natuurlijk, want ze fietsen ontzettend fijn! Wil jij ook overstappen naar een elektrische fiets? Onze specialisten helpen je graag met de zoektocht naar een geschikte e-bike. Benieuwd hoe ze fietsen? Maak een testrit bij een van onze Union fietsenwinkels.