Union Fietsenwinkels in Amsterdam

Op zoek naar een fietsenwinkel in Amsterdam? We hebben ze voor je op een rijtje gezet: van het bruisende Amsterdamse centrum tot aan de Watergraafsmeer. Oost, Zuidoost, Oud-West, Nieuw-West. Onze Union fietsenwinkels zitten overal.

Vind een Union fietsenwinkel in Amsterdam

Fietsenwinkels in Amsterdam centrum

We kennen het allemaal de ergernis van moeten lopen met je fiets aan de hand door een lekke band of een ketting die eraf ligt. Daarom is het fijn wanneer er een fietsenwinkel in de buurt zit, zodat deze problemen direct worden opgelost. Binnen 7 minuten lopen vanaf Amsterdam centraal sta je al voor de deur bij fietsenwinkel Het Zwarte Fietsenplan. Hier laat je je band snel plakken en spring je zo weer je fiets op!

Vind de ideale fiets bij een fietsenwinkel in Noord, Oost, West en Zuid

Woon je niet in het centrum? Geen probleem. Union fietsenwinkels zitten namelijk ook in Amsterdam Noord, Zuid, West én Oost.

Naast onderhoud helpen wij je ook met het vinden van jouw ideale fiets. Een e-bike, stadsfiets, of toch een transportfiets kopen? Onze adviseurs staan voor je klaar. Zo koop jij uiteindelijk de fiets van jouw dromen.

E-bike kopen in Amsterdam

Makkelijk en snel door het drukke centrum fietsen? In no-time op je bestemming zijn is altijd fijn. Zeker in het drukke Amsterdam waar het verkeer nog wel eens stil staat. De e-bikes van Union zorgen dat jij op tijd bij je koffiedate in de Pijp bent.

De juiste e-bike kiezen is soms lastig. Daarom helpen onze Union-adviseurs jou graag in dit proces. Zo rijd jij straks op een e-bike die 100% bij jou past.

Koop een fiets in de buurt van Arnhem

Wanneer je een fiets koopt bij één van onze erkende Union fietsenwinkels krijg je gegarandeerd snelle én goede service. Zij maken je fiets meteen rijklaar zodat jij fluitend de winkel uit fietst. Nog een pluspunt: je kunt altijd langs komen bij onze fietsenwinkels voor een onderhoudsbeurt. Koop daarom je fiets bij een Union gecertificeerde fietsenwinkel.