Fietsen met terugtraprem

Een fiets is niets zonder een rem. Wil je snel én veilig door de stad racen? Dan is een fiets met terugtraprem ideaal. Door naar achteren te trappen, in plaats van naar voren, komt je tweewieler onmiddellijk tot stilstand. Daarnaast vergt een achteruittraprem weinig onderhoud en zal ‘ie niet gauw stuk gaan. Wij zien alleen maar voordelen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Fiets met achteruittraprem van Union

  Never change a winning team. Onze opa’s en oma’s gingen al op een fiets met terugtraprem naar school. Tientallen jaren later is dit onverwoestbare systeem nog steeds een hit. Bij Union vind je daarom vlotte én betaalbare fietsen met achteruittraprem. Zo beweeg jij pijlsnel van plek A naar B, maar dan zonder gevaar. Ontdek alle verschillende modellen in onze shop!

  Damesfietsen met terugtraprem

  Rijd jij het liefst op een damesfiets met terugtraprem de stad door? Dat snappen we. Omdat het frame van dit model redelijk laag is, stap je gemakkelijk op en af. Met een van onze minimalistische damesfietsen met achteruittraprem zweef jij in stijl de weg over. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Curb. Fietsen én remmen ging nog nooit zo soepel.    

  Herenfietsen met terugtraprem

  Ook voor herenfietsen met terugtraprem ben je bij Union aan het juiste adres. Kies voor een stoer model, zoals onze Flow. Met een retro design, een oer-Hollands remsysteem en een stevige stalen voordrager ben je verzekerd van een geweldige rit – waar je ook gaat.

  Waarom hebben elektrische fietsen geen terugtraprem?

  Bij Union vind je geen elektrische fietsen met terugtraprem. Waarom niet? Daar hebben we een goede reden voor. Een terugtraprem werkt namelijk alleen op het achterwiel – en met de snelheid van een e-bike is dat niet meer zo veilig. Met een handrem zit je hier gelukkig wél gebakken.

  Achterwielen van 28 inch met een terugtraprem

  Onder al onze fietsframes vind je wielen van 28 inch. Wist je dat deze maat over de hele wereld het meeste voorkomt? Daar hebben wij dus goed over nagedacht. Mocht jouw achterwiel met terugtraprem onverhoopt aan vervanging toe zijn, dan kun je bij elke fietsenmaker in de buurt voor een band van 28 inch terecht.

  Een fiets met terugtraprem kopen? Dat kan bij ons online!

  Of je nou op zoek bent naar een e-bike voor dames of een stadsfiets voor heren, bij Union zit je goed. Alle verschillende fietsen, ook die met terugtraprem, koop je hier gewoon online. Met een paar muisklikken is het al gepiept. Daarna kun je jouw nieuwe tweewieler al snel ophalen bij de dichtstbijzijnde Union-dealer. Wil je onze fietsen liever eerst in het echt bekijken en een testritje maken? Wip dan gewoon even binnen. Je bent van harte welkom!