Dames stadsfietsen

Wist je dat de dames stadsfiets de meest verkochte fiets is in Nederland? En dat is niet zonder reden! Het is de ideale fiets voor dagelijkse tochtjes door de stad. Dames city bikes zijn er in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een lichte stadsfiets, een sportief model of juist een fiets met retro look. Ben je op zoek naar een extra steuntje in de rug? Kies dan voor een elektrische stadsfiets.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  DE STAD DOOR OP EEN DAMESFIETS

  In de stad heeft een fiets met lage instap veel voordelen. Omdat je onderweg vaak moet wachten bij het stoplicht of even moet stoppen voor voetgangers, is het fijn als je makkelijk af kunt stappen. Als je daarnaast ook nog eens kiest voor 3 versnellingen of 7 versnellingen, dan kan jouw dag niet meer stuk. Tegenwind? Geen probleem! Optrekken bij het stoplicht? Jij bent de eerste die aan de overkant is. Kortom, op een dames stadsfiets is ieder tochtje comfortabel.

  WELKE FRAMEMAAT VOOR JOUW FIETS?

  Om onderweg optimaal te kunnen genieten, is het belangrijk dat jouw fiets de juiste framemaat heeft. Zo zet je beter kracht en voorkom je lichamelijke klachten. Bij Union is er voor iedere lengte een framemaat die past. Kom erachter hoe hoog het frame van jouw nieuwe fiets moet zijn door hier jouw framemaat te berekenen.

  EEN NIEUWE DAMES STADSFIETS KOOP JE BIJ UNION

  Onze damesfietsen zijn stijlvol, stevig en stoer. Of je je fiets nu gebruikt om boodschappen te doen, naar je werk te fietsen of voor een ontspannen ritje door de stad, met een city bike van Union zit je altijd goed. Kies een model, je favoriete kleur en binnenkort geniet jij van ieder uitstapje op jouw nieuwe stadsfiets. Wacht niet langer en bestel jouw fiets direct online, of ga langs bij een Union-fietsenwinkel bij jou in de buurt.