Retro fietsen

Ha! Een fiets met retro look, dat is natuurlijk wat je zoekt. Retro fietsen van Union laten jou de stad overwinnen in stijl. Alle Retro fietsen hebben een ijzersterk frame.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  RETRO FIETS KOPEN?

  Een blikvanger in de vorm van toen, met de techniek van nu. In onze webshop staat een rits aan retro style fietsen voor je klaar. We helpen je graag bij je keus.

  RETRO FIETSEN VOOR DAMES

  Ben je op zoek naar een retro damesfiets? Die hebben we in maar liefst drie smaken. Een retro fiets voor dames die graag even op de rem trappen, een retro fiets voor vrouwen voor wie het iets sneller mag en - last but not least - een retro stadsfiets voor dames die als de bliksem op jacht willen. Welk type ben jij?

  RETRO FIETSEN VOOR HEREN

  Liever een retro fiets voor heren? We hebben genoeg mannelijks voor je in onze webshop. Kies uit drie, zeven of helemaal geen versnellingen. Een achterdrager, of niet. Pistachegroen, Toscaans rood of zo zwart als espresso. Wat jij wil. Op de retro Union Flow maak je blitse ritten, van koffietent naar platenzaak. Daar ga je, met schwung door de straten op jouw retro herenfiets.

  RETRO FIETS MET VERSNELLINGEN?

  Versnellingen kunnen goed van pas komen. Zeker als je in Maastricht woont, of als je op weg naar werk een brug moet overwinnen die ‘s ochtends iets wegheeft van de Mont Blanc. Maar tuf je dikwijls met een overvolle boodschappentas in je hand door de bezige stad? Dan is er geen tijd om naar de handrem te grijpen. Met je voet bij de terugtraprem kom jij de drukte wel door. Kies voor een fiets die bij je past. Het maakt je leven makkelijker. Beloofd. 

  VINTAGE FIETSEN

  Of je nu voor een vintage fiets voor dames gaat of kiest voor een vintage herenfiets. Stuk voor stuk zijn ze retro, en retegoed. Al oogt je herenfiets of damesfiets vintage, elk onderdeel heeft de capaciteiten van nu. Hoe dat kan? We gebruiken uitsluitend kwaliteitsonderdelen, van merken als Shimano en Brooks. Dat is niet mis.

  EEN RETRO FIETS ONLINE KOPEN?

  Een stadsfiets, e-bike, transportfiets of retro fiets kopen kan gewoon bij ons in de webshop. Online check je op je gemak alle fietsen. Elke fiets kun je vormen naar jouw smaak en lifestyle. Kies je voor een belt drive fiets? Welke kleur? Hoeveel versnellingen? Welke maat? Jouw fiets. Jouw keus. De perfecte vintage fiets kopen? Het is een fluitje van een cent.

  Een paar dagen nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, haal je ‘m 100% rijklaar op bij een Union-dealer in jouw buurt. Je bent welkom bij meer dan 200 Union-dealers om je fiets te halen, voor een servicebeurt of voor een goed gesprek met een van de wandelende fiets-encyclopedieën.