Lifestyle fietsen

Lifestyle-fietsen van Union laten jou de stad overwinnen in stijl. Alle lifestyle-fietsen hebben een ijzersterk frame.

Filter
Van hoog naar laag sorteren
   

  LIFESTYLE FIETSEN

  Wat de lifestyle fietsen van Union bijzonder maakt? Elk onderdeel is gekozen met de échte city lifestyle in gedachten. Elke lifestyle vraagt om een andere aanpak. Slaap je elke dag door je wekker heen en moet je vervolgens als de wiedeweer op werk komen? Kies dan voor een lichtgewicht lifestyle stadsfiets met versnellingen. Vervoer je geregeld je hele hebben en hauwen per fiets, kijk dan eens naar een van onze transportfietsen met handige voordrager. Lijkt alles bij jou regelrecht uit de jaren ’60 te komen, dan raden we je een vintage lifestyle-fiets aan.

  LIFESTYLE DAMESFIETSEN

  Ben je op zoek naar een lifestyle-damesfiets? Dan kun je bij ons je hart ophalen. Van al onze fietsen is er een variant voor dames. Aan jou de vraag: wat voor lifestyle heb je? Bij ons ben je in ieder geval altijd verzekerd van de beste onderdelen. Sterke wielen, een lekker zadel en een bel die je van een flinke afstand hoort.

  LIFESTYLE HERENFIETSEN

  Ook voor heren hebben we veel verschillende lifestyle-fietsen. Leg jij elke meter per fiets af? Kijk dan eens naar onze Union Lite herenfiets met riemaandrijving. Een riem gaat veel langer mee dan een ketting. Daarnaast hoor je helemaal niets van de riem. Dat betekent dus ontzettend smooth door de straat cruisen. Alle lifestyle-herenfietsen van Union hebben 28 inch wielen. Dat is de meest voorkomende maat, dus je kunt bij elke fietsenmaker terecht voor nieuwe banden. Al zal dat met onze sterke anti-lek-banden niet snel nodig zijn.  

  LIFESTYLE FIETSEN VOOR TRANSPORT

  Iedere lifestyle fiets heeft zijn eigen kenmerken: lifestyle transportfietsen zijn krachtig en stabiel. daardoor kun je er veel spullen mee vervoeren. Bij lifestyle stadsfietsen licht het accent op de wendbaarheid en het design. Voor iedere lifestyle past een van onze fietsen, bekijk en vergelijk ze hier op de website.

  LIFESTYLE FIETS KOPEN?

  Een druk leven is inherent aan een city lifestyle. Daarom hebben we het kopen van lifestyle stadsfiets zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Bekijk alle fietsen op je gemakje, kies de jouwe en binnen de kortste keren staat de fiets bij een door jou aangewezen Union-dealer in de buurt. Heb je een servicebeurt nodig? Dan kun je uiteraard altijd bij hen terecht.