Herenfietsen

Op zoek naar een herenfiets? Daar hebben we er heel wat van. Ze zijn allemaal beresterk en gemaakt voor de stad. Maar hoe kom je er nou achter wat de beste herenfiets voor jou is? Eén ding is zeker: we hebben hoe dan ook de perfecte herenfiets voor jou.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  EEN STOERE HERENFIETS VOOR IN DE STAD

  Om het kopen van de beste herenfiets voor jou makkelijker te maken, hebben we onze fietsen voor mannen opgedeeld in drie segmenten: daily companions, transporters en commuters. Heb je geen idee wat we daarmee bedoelen? Geen probleem! We leggen het je met liefde uit. Daily companions zijn herenfietsen zoals we ze al eeuwen kennen. Ze zijn perfect voor kortere afstanden. Naar de bakker en terug, of nog even naar dat nieuwe koffietentje om de hoek. Je verwacht het niet, maar transporters zijn ervoor gemaakt om zoveel mogelijk spullen te transporteren. Door de voordrager kun je dubbel zoveel kwijt. Met commuters kom je zo snel mogelijk van de ene naar de andere kant van de stad. De commuter-herenfietsen zijn licht, minimalistisch en, vooral, bloedmooi.

  DE RETRO HERENFIETS MET EEN AUTHENTIEK DESIGN

  Maar als je een nieuwe herenfiets zoekt, is het niet alleen belangrijk wat je ermee kunt. Het design is minstens even belangrijk. Well, we’ve got you covered. Al onze fietsen voor mannen hebben een compleet eigen stijl. De Union Load is onze mannenfiets voor stoere rauwdouwers. Met de dikke banden en dikke buizen ben je de baas van de stad. Ga je liever voor een subtiele retro herenfiets, kijk dan eens naar onze Union Flow of Union Park. Is jouw stijl te omschrijven als casual chic? Dan moet je sowieso even kijken naar onze Union Lite.

  EEN STEVIGE HERENFIETS VOOR IN DE STAD

  Een stevige herenfiets hoeft zeker niet loodzwaar te zijn. Bijna al onze frames zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. Dat is ideaal voor de stad. De fietsen zijn licht genoeg om snel over een trambaan te springen en stevig genoeg om ongeschonden uit een drukke fietsenstalling te komen. Maar wat stevig is, is niet mooi, toch? Nou, wij dachten het wel. Zelfs onze transportfietsen zijn stevig, licht én mooi.

  HERENFIETS MET OF ZONDER VERSNELLINGEN

  Van al onze fietsen voor mannen is er een variant met versnellingen. Er zijn veel redenen om juist in de stad te kiezen voor versnellingen. Kom je op de route van huis naar werk tientallen stoplichten tegen, dan verzuren je benen binnen de kortste keren als je geen versnellingen hebt. Ook als je veel vervoert met de fiets, zijn versnellingen geen overbodige luxe. Probeer maar eens snel op te trekken met een boekenkast op de voordrager. Toch zijn er ook redenen om te kiezen voor een fiets zonder versnellingen. In veel gevallen is de kettingkast bij een fiets zonder versnellingen gesloten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor vlekken op je kleren. Bovendien heb je geen kabels die in de weg zitten en een minimalistisch design.

  HERENFIETS MET 3 OF 8 VERSNELLINGEN

  Ga je wel voor versnellingen, dan moet je nog een belangrijke beslissing nemen: hoeveel versnellingen heb je nodig? De meeste Union-herenfietsen hebben 3 versnellingen. Wil je er meer, kijk dan eens naar de Union Lite. Die kun je bestellen met 8 versnellingen.

  HERENFIETS MET 28 INCH-WIELEN

  Onder al onze herenfietsen vind je 28 inch-wielen. Wat jij daaraan hebt? Een hoop. Ten eerste zijn 28 inch-wielen relatief groot. Je wielen maken dus veel contact met de weg, waardoor je meer grip hebt en sneller gaat. Daarnaast zijn 28 inch-wielen de meest voorkomende maat wielen. Mocht je onverhoopt een nieuwe band nodig hebben, dan kun je bij elke fietsenmaker terecht. Onze 28-inch wielen zijn dubbelwandig en gemaakt van lichtgewicht aluminium. Supersterk, dus!

  INCHMATEN

  Bij onze herenfietsen kun je uiteraard kiezen tussen verschillende framematen. Als je gemiddeld lang bent heb je een herenfiets met 61 cm frame of een herenfiets met 57 cm frame nodig. Sommige van onze herenfietsen bieden we echter ook aan met een kleiner frame, zoals een 53 cm frame of zelfs een 49 cm frame. Wil je erachter komen hoe groot jouw frame moet zijn? Hier leggen we je precies uit hoe je jouw herenfiets-framemaat kunt meten. Lukt het je niet de framemaat te berekenen? Ga gewoon even langs bij een van de officiële Union-dealer langs. Zij helpen je uit de brand.

  HERENFIETS KOPEN? DAT KAN ONLINE!

  We willen het kopen van een herenfiets zo makkelijk mogelijk voor je maken. Onze Union-dealers zijn geweldig, maar op zaterdagmiddag ga je toch echt liever op het terras zitten. Dat begrijpen we. Daarom kun je bij ons online je herenfiets bestellen. Het kopen van een herenfiets vraagt om drie simpele stappen. Zoek eerst de herenfiets van je dromen uit. Gevonden? Bestel hem online en geef aan bij welke dealer je hem op wilt halen. Binnen enkele dagen staat je nieuwe trots te wachten bij jou in de buurt. Alleen even een kwestie van oppikken en wegkarren! Bij diezelfde dealer kun je natuurlijk ook altijd terecht voor een vraag of een servicebeurt. Er zijn meer dan 100 officiële Union-dealers in Nederland, dus er is altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Ben je benieuwd waar de dealers zitten? Hier hebben we ze voor je verzameld.