E-bikes

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Onderweg zie je links en rechts de e-bikes voorbij flitsen. Dat is ook niet gek, want met een elektrische fiets heb je altijd wind mee, je komt overal ontspannen aan en dat allemaal zonder een druppeltje zweet. Bij Union vind je verschillende e-bikes. Elk model heeft unieke kenmerken en een eigen stijl. Gebruik daarom onze categorieën en filters om snel en gemakkelijk jouw perfecte e-bike te vinden.

Voordelen van een elektrische fiets

De e-bike is populairder dan ooit! En dat is niet zonder reden. De elektrische fiets brengt namelijk een hele hoop voordelen met zich mee. Dankzij de trapondersteuning fiets je sneller en gemakkelijker. Je komt nooit meer bezweet aan op kantoor en met tegenzin naar de andere kant van de stad fietsen is verleden tijd. Daarnaast ben je met een e-bike enorm flexibel. Je legt lange afstanden af in een korte tijd en daardoor ben je niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of de auto. Een elektrische fiets is daarom het perfecte alternatief.

Waar moet je op letten bij het kopen van een e-bike

Bij het kopen van jouw nieuwe e-bike zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Bedenk bijvoorbeeld of je de fiets gaat gebruiken voor dagelijkse korte ritjes, lange afstanden in het weekend of voor woon-werkverkeer. Andere belangrijke aspecten zijn de positie en het vermogen van de motor, de actieradius, de positie van de accu en de verschillende sensoren

Het kopen van een e-bike is een investering. Daarom is het belangrijk om goede keuzes te maken zodat je een elektrische fiets vindt die past bij jou en jouw situatie. Meer weten? Lees hier alles over waar je op moet letten bij het kopen van een e-bike.

Kies de e-bike die bij jou past

Uiteraard wil je een e-bike die past bij jou en jouw stijl. De e-bikes van Union hebben elk een eigen uitstraling en karakter en zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Zo zit er voor iedereen iets tussen! Hieronder lees je meer over de verschillende soorten e-bikes.

Lichte elektrische fiets

Een lichte elektrische fiets is altijd fijn! Je hebt extra flexibiliteit en gemak om je eenvoudig te verplaatsen. Mocht je je e-bike een keer moeten optillen, dan is dat ook geen probleem. Ben je op zoek naar een lichtgewicht e-bike, met comfortabele zithouding, die ook nog eens stevig is? Dan is E-Curb de perfecte elektrische fiets voor jou!

Sportieve elektrische fiets

Ben je meer van de sportieve uitstraling en zoek je een e-bike die daar bij past? Dan hebben wij twee uitstekende opties voor jou! De E-Lite is een e-bike met actieve uitstraling. Deze sportieve elektrische fiets heeft een slank aluminium frame en is uitgerust met riemaandrijving. Daarnaast is er ook nog de E-Fast. Deze snelle betrouwbare e-bike beschikt over een soepele voorvorkvering en is ideaal voor lange afstanden.

Hippe elektrische transportfiets

Ga je liever voor een iets hipper en stoerder model? Dan is een elektrische transportfiets misschien wel iets voor jou! Wat dacht je van een hip retro model, zoals de E-Flow? Deze e-bike combineert de charme van het verleden met het gemak van het heden.

E-bike kopen bij Union

Wordt het dan toch echt tijd om een elektrische fiets te kopen? Ja! Waar je ook heen gaat, op een elektrische fiets van Union wordt jouw dagelijkse fietstocht een stuk leuker! Koop jouw nieuwe e-bike online, of kom langs bij een Union fietsenwinkel bij jou in de buurt!

Extra lang genieten van jouw nieuwe elektrische fiets? Lees hier hoe je zelf jouw e-bike kunt onderhouden.