E-bikes

De tijd dat e-bikes afzichtelijke dingen waren is voorgoed over. Onze elektrische fietsen zijn ontworpen met dezelfde visie als onze andere stadsfietsen. Ze zijn gemaakt met onze bekende designvisie. Ze zijn minimalistisch, stoer en cityproof.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  E-BIKES VAN UNION

  Met een e-bike van Union fiets je iedereen lachend en in stijl voorbij. Bij al onze elektrische fietsen verstoppen we een beul van een voorwielmotor in een elegant, clean design. Op het stuur van onze elektrische fietsen vind je een display, en op dat display vind je alles wat je moet weten. Hoe hard je fietst, hoe veel kilometers je al hebt afgelegd en hoe ver je nog kunt voordat de accu aan de lader moet.

  Onze nieuwste elektrische fiets is de Union E-Lite: een stoere en comfortabele e-bike. De Union E-Lite is er in het zwart en in het grijs. Deze puike fiets met middenmotor maakt zelfs kans om E-Bike van het jaar te worden! Ook de andere e-bike modellen zijn niet mis. Neem nou de Union Fast: die ziet er strak uit, toch? En dankzij de krachtige accu zoef je moeiteloos de kilometers aan elkaar. De Union Fast e-bike is er in verschillende varianten. De belangrijkste verschillen? Er is er een met een krachtige accu en eentje met een nóg krachtigere accu. Beide zijn sterk genoeg voor heel wat ritjes naar werk en terug. Hoeveel precies? Dat ligt aan de bijdrage van je beenspieren. Werk je aan de andere kant van het land? Dan kun je beter voor de extra grote accu kiezen.

  EEN LICHTGEWICHT E-BIKE VOOR DAMES

  De beste e-bike voor dames? Dat is er eentje die er niet uitziet als een elektrische damesfiets. Zoals de Union Fast: sterk, maar toch elegant. En snel, dat is-ie zeker. Nooit meer buiten adem bovenop de brug – de motor strijkt alle heuvels voor je glad. En tegenwind? Die voel je alleen nog in je haren. 

  De Union Fast heeft een comfortabele instap. Het design is subtiel en in het voorwiel zit een motor met een vermogen van maar liefst 205 watt. Zegt dat je niets? Geloof ons: dat betekent standje keiharde meewind. Ook bij tegenwind. We hebben er daarnaast alles aan gedaan om onze elektrische fietsen zo licht mogelijk te maken. En dat is heel aardig gelukt. De Union Fast heeft een lichtgewicht aluminium frame. Combineer dat met de een lichte accu, en het optillen van de fiets is een eitje. Wat houdt je nog tegen?

  STOERE E-BIKE VOOR MANNEN

  Mannen, een stoere e-bike, zoals de E-lite is een prima investering. Race door de stad op deze stoere fiets. Maar vergeet niet de E-Load te bekijken. Een krat bier of je huisdieren vervoeren? Dat kan allemaal met deze fiets. Ja, we zien dat je beresterk bent en prima op eigen kracht die heuvel op komt. Maar op zo’n snelle elektrische herenfiets ben je anderen telkens weer te snel af – en dat is eigenlijk nog lekkerder. En die drijfnatte rug na je forensfietstocht? Die is met jouw elektrische herenfiets voorgoed verleden tijd.

  ELEKTRISCHE FIETS VOOR IN DE STAD

  Een elektrische fiets is gemaakt voor in de stad. Ga maar na: je bent constant bezig met afremmen en weer optrekken voor stoplichten, voetganger en andere vervelende obstakels. Heerlijk als je daar wat hulp van je elektrische stadsfiets bij hebt, toch? Bij het stoplicht ben jij als eerste weg. Sleur je vaak spullen door de stad? Dan is een elektrische transportfiets ideaal. Met een elektrische transportfiets heb je in de stad geen auto meer nodig!

  WAT JE MOET WETEN VOORDAT JE EEN ELEKTRISCHE FIETS KOOPT

  Nu wil je niets anders meer dan een e-bike kopen. Goed nieuws: natuurlijk verkopen wij al onze elektrische fietsen ook online. Onze e-bikes hebben verschillende kenmerken. Heb je geen idee welke motor je moet kiezen? Wij geven uitleg over de verschillende motoren. Je kunt bijvoorbeeld nadenken over wat voor motor en sensoren je fijn vindt. Kies de Union Fast of de E-Load als je opzoek bent naar een e-bike met voorwielmotor en een E-Lite als je op zoek bent naar een e-bike met middenmotor. Maar ook het design is belangrijk. Weet je niet welke maat e-bike bij je past? Hier helpen we je met het vinden van jouw fiets framemaat.

  Vergeet niet je gewenste opties aan te vinken, zoals een accu met extra capaciteit. Handig als je ver gaat fietsen, of de ondersteuning lekker op de max wil zetten. Zodra jij je e-bike voor de stad hebt besteld, zetten wij ‘m in elkaar en kun je hem even later ophalen bij een dealer in je buurt. Daar zijn er meer dan honderd van, dus er is er altijd eentje in de buurt. En je kunt daar natuurlijk ook altijd terecht voor vragen of een servicebeurt. Of lees zelf meer informatie over onderhoud van een e-bike.

  EEN E-BIKE KOPEN? DAT KAN BIJ ONS ONLINE!

  Welke e-bike jij het beste kunt kopen is compleet afhankelijk van jouw voorkeuren. Voor advies op maat kun je langs gaan bij één van onze winkels. Heb jij je keuze al gemaakt en weet je welke elektrische fiets je wilt bestellen? Dan kan je natuurlijk ook je e-bike online kopen. Je vindt al onze voordelige e-bikes naast alle andere Union fietsen in de webshop!