Altijd wind mee op de Union E-Bike

Fietsen in de wind is niet altijd een pretje. Heb je wind mee, dan kan je geluk niet op. Maar tegen de wind in fietsen roept behoorlijk wat frustratie op: je moet hard werken, raakt oververhit en begint vaak flink te zweten. De oplossing? Een e-bike! Daarmee voelt het alsof je altijd wind mee hebt. 

Altijd wind mee

Altijd al de snelheid van een elektrische fiets willen ervaren? In Amsterdam gaven we niet-E-bikers een gratis testritje op de Union E-Lite! In de fietstunnel van de Tugelaweg in Amsterdam-Oost kregen ze een duwtje in de rug dankzij blazende windturbines. Wind in de haren en altijd razendsnel. Zo voelt het dus, fietsen op de elektrische Union E-Lite: je hebt altijd wind mee! 

Twee E-Lite modellen

Op dit moment zijn er twee E-Lite modellen leverbaar: de V7 en H8. Met een volledig opgeladen accu rij je tot wel 100 kilometer. De E-Lite V7 heeft zeven versnellingen en handremmen, is er in een mannen- en vrouwenuitvoering vanaf €1.999. De E-bike is leverbaar in de kleur mat grijs. De E-Lite H8 heeft acht versnellingen, hydraulische remmen en riemaandrijving. Ook deze is leverbaar in een mannen- en vrouwenuitvoering. Hij begint bij €2.299 en is verkrijgbaar in matzwart. Welk model je ook kiest, fietsen in de wind was nog nooit zo makkelijk als met een Union E-Lite!

Vergeet tegen de wind in fietsen, met een van onze e-bikes voelt het alsof je altijd wind in de rug hebt. Zo ben je razendsnel (en niet bezweet!) op je afspraak, of maak je lange fietstochten zonder je te hoeven inspannen. Maar het oog wil ook wat. De Union E-Lite is bijvoorbeeld niet alleen snel, maar ook slank en stoer. De E-bike heeft een supersterk en slank aluminium frame en is gemaakt met hoogwaardige materialen. Dit maakt ‘m licht, zeer wendbaar en goed bestand tegen weersomstandigheden en het snelle stadsleven. De E-Lite blijft dus lang mooi, ook als ‘ie altijd buiten staat. 

Twee E-Lite modellen

Twee E-Lite modellen

Om het zwaartepunt laag houden, is de motor en de accu van de E-Lite laag in het midden van het frame geplaatst. Zo snij je messcherp door elke bocht en voelt de fiets heerlijk licht en neutraal. Die dikke banden nemen met gemak iedere hobbel, drempel of stoeprand en zorgen voor maximaal comfort onderweg. En dankzij de geïntegreerde verlichting zonder kabels en toestanden kan er vrijwel niets kapot. Fantastisch, toch? 

Bekijk alle modellen
Twee E-Lite modellen