Elektrische transportfietsen

De tijd dat elektrische transportfietsen afzichtelijke dingen waren is voorgoed over. E-bikes van Union zijn ontworpen met dezelfde visie als onze andere fietsen. Ze zijn gemaakt met onze bekende designvisie. Ze zijn minimalistisch, stoer en cityproof.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  ELEKTRISCHE TRANSPORTFIETS

  Vervoer je regelmatig je hele leven op de fiets? Een elektrische transportfiets als de Union E-Load is dan jouw ideale pakezel. Dankzij de voorwielmotor sleur je al dat extra gewicht moeiteloos van A naar B op je transport e-bike. En moet je een keer met een vrachtje naar de middle of anywhere? Geen probleem, dankzij de grote accucapaciteit duwt deze elektrische transportfiets je de hele reis vooruit.

  E-BIKE VOOR TRANSPORT VAN HET BESTE MATERIAAL

  De beste transport e-bike is er eentje die gebouwd is op flink gebruik. Daarom maken we iedere Union fiets van stevige materialen. Versnellingen, remmen, accu, kettingkast – uitvoerig getest en niet kapot te krijgen. Daarom weet je zeker dat jouw Union elektrische fiets met voordrager het wel even volhoudt; lading, na lading, na lading.

  ELEKTRISCHE TRANSPORTFIETS DAMES

  Dames, een elektrische transportfiets maakt je leven makkelijker. Helemaal als je een e-bike met voordrager voor dames kiest. Zet je favoriete kratje of mandje erop en zoef soepel met al je bagage door het land. Dankzij de motor kom je nooit meer bezweet en met brandende benen aan op afspraken of afspraakjes. Ideaal, zo’n elektrische dames transportfiets met mand.

  ELEKTRISCHE TRANSPORTFIETS HEREN

  Vervoer wat je maar wil op je elektrische transportfiets, heren. Kratje bier, sporttas of een extra passagier – jouw stevige e-bike voor heren draagt alles met plezier. En dankzij de sterke motor voel je niks van al dat extra gewicht. Kies bijvoorbeeld de Union Load: een elektrische heren transportfiets met 2 bagagedragers. Zet op deze stevige transportfiets een krat en verplaats dingen. Mannen!

  E-BIKE VOOR IN DE STAD

  De Union E-Load is een ideale e-bike voor in de stad. Deze lichte elektrische transportfiets heeft voor en achter een bagagedrager. Zo vervoer je als een baas boodschappen en bagage door de stadsjungle op je urban e-bike. De voorwielmotor sleurt je door tegenwind en over bruggen heen. Om te voorkomen dat je je een breuk tilt bij het parkeren, maken we onze elektrische transportfietsen van lichtgewicht aluminium. 

  ELEKTRISCHE TRANSPORTFIETS KOPEN

  Je bestelt al onze elektrische transportfietsen gewoon online. In een paar klikken stel je jouw ideale fiets samen en koop je een e-bike voor de stad. Vergeet niet je accessoires aan te vinken. Denk bijvoorbeeld aan een accu met extra veel capaciteit. Zo kan je nóg langere ritten maken (en is het minder erg als je jouw elektrische transportfiets een keertje vergeet op te laden). Zodra jij je fiets hebt besteld, zetten wij ‘m voor je in elkaar en kun je hem een tijdje later ophalen bij een dealer in de buurt.