Elektrische transportfiets

Een elektrische transportfiets is het ideale vervoersmiddel om efficiënt én snel van A naar B te komen. Je herkent deze trendy fiets aan zijn voordrager. Hierop vervoer je met gemak al je spullen. Dankzij de trapondersteuning fiets je altijd licht en comfortabel, zelfs met tegenwind of bergopwaarts. Deze stoere all-round fiets brengt jou, inclusief baggage, in no time waar je wilt zijn.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  DOOR DE STAD OP EEN ELEKTRISCHE TRANSPORTFIETS

  Stoer, comfortabel en gemaakt voor de urban lifestyle. Op een elektrische transportfiets fiets je snel en gemakkelijk met al jouw spullen door de stad. Gooi je tas voor op het rekje en ga ontspannen op stap. Je kunt eenvoudig een mand of krat op het rekje monteren om nóg makkelijker spullen mee te nemen.

  Nooit meer te laat op werk of bezweet aankomen op een afspraak? Dat kan! Dankzij de trapondersteuning is fietsen een stuk minder zwaar. Bovendien is een e-bike het perfecte alternatief voor de auto. Geen eindeloze files, nooit meer zoeken naar een parkeerplek én goed voor het milieu. Alleen maar voordelen dus!

  ELEKTRISCHE TRANSPORTFIETS MET MIDDENMOTOR

  Ideaal voor lange tochten zijn de Union E-LITE & E-LANE. Deze e-bikes zijn uitgerust met een sterke middenmotor. Bereik snelheden van 25 km per uur en een actieradius van meer dan 100 kilometer. De sterke middenmotor zorgt voor een optimale wegligging, krachtige ondersteuning en fietsen voelt natuurlijk aan.

  E-BIKES GEMAAKT VAN HET BESTE MATERIAAL

  De beste elektrische transportfiets is er een die ontworpen is voor dagelijks en intensief gebruik. Daarom is iedere Union e-bike gemaakt van de beste materialen: een sterk aluminium frame, een krachtige motor, betrouwbare remmen en stevige 28 inch wielen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en kunnen tegen een stootje.

  Met de keuze uit verschillende dames en heren modellen is er voor iedereen een passende transport e-bike. De E-LANE heeft standaard een voordrager en komt met een midden standaard en stuurslot die de fiets stabiel houden tijdens het laden en lossen. De E-LITE & E-CURB kun je uitbreiden met een rekje en worden op die manier omgetoverd tot een transportfiets.

  BESTEL NU JOUW UNION TRANSPORT E-BIKE

  Om jouw leven makkelijker te maken kies je voor een elektrische transportfiets van Union. Of je nu een overvolle boodschappentas, een kratje bier of een zware koffer vervoert, op deze robuuste e-bike heb je altijd wind mee en kom je gegarandeerd ontspannen aan op je bestemming. Kom langs in een van onze Union-fietsenwinkels, of koop jouw nieuwe fiets online.

  Extra lang genieten van jouw nieuwe elektrische transportfiets? Lees hier hoe je zelf jouw e-bike kunt onderhouden.