Elektrische stadsfietsen

Ga je voor racen of relaxen? Met de elektrische stadsfietsen van Union kan het allebei. Stoer, minimalistisch en cityproof dat hebben onze e-bikes gemeen. Beijk hier welk model het beste bij jouw lifestyle past.

Filter
Van hoog naar laag sorteren
   

  Met een elektrische stadsfiets beleef je de ontspannendste fietsavonturen. De sterke motor neemt je haast al het werk uit de benen, jij hoeft alleen nog maar te genieten van het ritje. Boodschappen doen, naar je werk rijden, of even een ommetje in de avond: op je elektrische citybike peddel je pijnloos van A naar B.

  ELEKTRISCHE STADSFIETSEN ONLINE KOPEN

  Bij Union koop je jouw toekomstige elektrische stadsfiets online. Zo gepiept: kies je favoriete kleur, vind de juiste maat en parkeer de e-bike in je winkelmandje. Ben jij een echte kilometervreter? Vink dan de grotere batterij aan voordat je jouw elektrische stadsfiets koopt. Wanneer je op zoek bent naar een stadsfiets zonder aandrijving ben je bij Union natuurlijk ook aan het juiste adres.

  ELEKTRISCHE STADSFIETS VOOR DAMES

  Zoek je een hippe elektrische damesfiets? Zoek dan niet verder dan de Union Fast. Ja, het is een elektrische fiets. Nee, hij ziet er niet uit als een elektrische fiets, maar als een strakke, lichte stadsfiets voor dames. Strak in de matte lak en met de motor en de accu onopvallend weggewerkt: ja, je mag gezien worden op deze elektrische stadsfiets, dames.

  ELEKTRISCHE STADSFIETS VOOR HEREN

  Een elektrische stadsfiets, heren? Eigenlijk heel erg fijn. Dankzij de krachtige elektromotor trap je comfortabel cruisend kilometers weg en arriveer je altijd onbezweet. Maar met hetzelfde gemakt zet je al die power van de lichtgewicht stadsfiets voor heren om in harenwapperende snelheid. Onze sportieve stadsfiets voor heren met elektromotor heet niet voor niets de E-load.


  SNELLE STADSFIETSEN VAN UNION VOOR WOON-WERKVERKEER

  Je Union speed e-bike voor de stad trapt dankzij de motor niet alleen heel makkelijk, je kunt er ook ongenadig hard mee. Zoek een leeg stuk fietspad en scheur de stenen uit de straat op je snelle stadsfiets. Spring op je elektrische fiets voor woon-werkverkeer en je bent altijd degene die de lichten aan doet op kantoor.


  LICHTE ELEKTRISCHE STADSFIETS

  Bang dat je je een breuk sjouwt aan je e-bike in stalling of schuur? Niet met onze lichtgewicht e-bike, de Union Fast. Deze lichtgewicht stadsfiets is helemaal van aluminium: weegt niets, is toch beresterk. Minder gewicht betekent meer snelheid, beter remmen en lekkerder sturen op je lichte stadsfiets. Op zoek naar avontuur? Ontdek met je lichtgewicht e-bike alle hotspots van Big Amsterdam!