Elektrische fiets met middenmotor

De tijd dat elektrische fietsen als iets afzichtelijks werden gezien is voorbij. Sterker nog: e-bikes zijn populair! Lijkt een elektrische fiets jou ook wel wat? Dan zijn er een paar dingen die je moet weten. Zo bestaan er elektrische fietsen met middenmotor, met voorwielmotor en met achterwielmotor. Over e-bikes met middenmotor, onder andere, kunnen we je een hoop vertellen. Daar gaat ‘ie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Elektrische fiets met middenmotor van Union

  Bij elektrische fietsen met een middenmotor zit de motor - je raadt het al - in het midden van je fiets. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het frame en de wielen. Zo race je niet alleen snel, maar ook stabiel over de weg. Zie jij jezelf al gaan? Bij Union vind je geheid een elektrische fiets die bij je past.

  E-bike met middenmotor voor dames

  Hier vind je zowel e-bikes met middenmotor voor dames als voor heren – maar je kiest er natuurlijk gewoon eentje uit die jij mooi vindt. De E-fast, bijvoorbeeld, komt in twee kleuren en heeft een voorvering waar je u tegen zegt. Daarmee trotseer je iedere hobbel die je tegenkomt. Ook de andere e-bikes met middenmotor voor dames stellen je niet teleur. Zo heb je met onze E-lite H8 altijd het gevoel alsof je wind mee hebt. Lekker toch?

  E-bike met middenmotor voor heren

  Onze elektrische fietsen met middenmotor voor heren hebben een minimalistisch design en zijn volledig cityproof gebouwd. Dacht je dat e-bikes alleen voor lange afstanden dienden? Niet dus. Elektrische fietsen zijn (ook) stadsfietsen! Met een e-bike met middenmotor voor heren vertrek jij als eerste bij het stoplicht en laat je de meute achter je. Ideaal!

  Voordelen van een e-bike met middenmotor

  Het grootste voordeel van een middenmotor op je e-bike hebben we hierboven al genoemd. Met een middenmotor wordt het gewicht over je fiets gelijkmatig verdeeld. Bij een voor- of achterwielmotor zit dat anders, maar ook die uitvoeringen hebben zo hun sterke punten. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen een middenmotor en een voorwielmotor? Of wil je weten hoe een achterwielmotor precies werkt? Klik dan even door naar onze uitleg over de verschillende motorsystemen. Daar vind je alles wat je wilt weten.

  E-bike met stille middenmotor

  Of e-bikes met een middenmotor veel geluid maken? Die van ons in ieder geval niet. De middenmotoren van de Union-e-bikes komen van Bosch en Shimano. Dat is fijn, want deze merken besteden extra aandacht aan geluidsreductie. Met onze elektrische fietsen met (stille) middenmotoren hoef je dus absoluut niet bang te zijn voor een Harley Davidson-effect. Op een e-bike met een stille middenmotor rijd je altijd rond in stijl!

  Elektrische fiets met middenmotor online kopen

  Onze elektrische fietsen met middenmotor kun je online bestellen, gewoon thuis vanaf de bank. Met een paar muisklikken is het al gepiept. Daarna kun je jouw nieuwe e-bike met middenmotor ophalen bij de dichtstbijzijnde Union-dealer. Wil je een elektrische fiets met middenmotor kopen, maar deze liever eerst in het echt bekijken? Dat snappen we. Je bent van harte welkom bij een van onze Union-dealers!