Elektrische damesfiets

Geen zin in dat gezwaai met je been over het zadel heen? Kies voor een elektrische damesfiets en ervaar extra comfort tijdens het fietsen. De elektrische damesfiets is, vanwege de lage instap, populair onder zowel de dames als de heren. Door de sterke motor heb je altijd een extra zetje in de rug. Ben je juist op zoek naar een damesfiets zonder trapondersteuning? Neem dan een kijkje in ons assortiment damesfietsen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  ELEKTRISCHE DAMESFIETSEN, GESCHIKT VOOR IEDEREEN

  Verplaats je mega snel van A naar B en kom ook nog eens compleet uitgerust aan op locatie. Dit alles terwijl je volop geniet van de rit op onze E-FAST of E-CURB. Waar je ook heen gaat, met een elektrische damesfiets van Union is jouw dagelijkse commute gegarandeerd een plezier. Langer in je bed blijven liggen, of voor je werk nog even langs de sportschool? Dat kan! Want met een elektrische damesfiets houd je tijd over. Gebruik jij jouw fiets geregeld als pakezel? Ga dan voor een robuuste stevige elektrische transportfiets zoals de E-LANE of de E-LITE.

  ELEKTRISCHE DAMESFIETS MET MIDDENMOTOR

  Bij elektrische damesfietsen met een middenmotor voelt de trapondersteuning comfortabel en natuurlijk aan. Doordat de motor in het midden zit, wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over de wielen en het frame. Bij Union hebben we twee soorten middenmotoren. De E-LANE en E-LITE komen met de Shimano Steps motor. De E-FAST is uitgerust met de Bosch Active Line motor. Ook als je liever voor een elektrische damesfiets met voorwielmotor kiest ben je bij ons aan het juiste adres.

  SPORTIEVE E-BIKE VOOR DAMES

  We weten allemaal; fietsen is gezond! Dit is zeker ook op een e-bike het geval. Ondanks dat je wordt geholpen door de trapondersteuning, ben je alsnog hartstikke actief bezig. Je legt makkelijker grote afstanden af zonder moe te worden waardoor je uiteindelijk meer fietst en dus langer in beweging bent.

  Bereik op een sportieve elektrische damesfiets snelheden van 25 km per uur. Jouw uitstapjes naar de andere kant van de stad kosten voortaan een fractie van de tijd. Een e-bike is een goed alternatief voor de auto en daardoor ideaal voor woon-werkverkeer. Bedenk eens hoeveel geld je bespaart op brandstof, verzekeringen en parkeren. Een elektrische damesfiets bespaart tijd, geld, is beter voor het milieu én het houdt je fit!

  KOOP NU EEN ELEKTRISCHE DAMESFIETS VAN UNION

  Klinken alle voordelen van deze e-bike met lage instap jou ook als muziek in de oren? Wacht niet langer en koop jouw elektrische damesfiets online of bij een Union dealer bij jou in de buurt. Kies een model dat bij jou past en binnen de kortste keren geniet jij van een elektrische damesfiets en alle voordelen die daarbij komen kijken.