Elektrische damesfietsen

Een elektrische damesfiets is voor de vrouw die het net wat slimmer aanpakt. Alle vrijheid van je oude vertrouwde fietsje, maar dan zonder die verzuurde dijen en zweetplekken na een flinke rit. Het geheim?

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  SPORTIEVE E-BIKE VOOR DAMES

  Wist je dat ook op een e-bike voor dames sportief bezig kunt zijn? Neem nou de Union Fast. De krachtige motor van deze lichtgewicht fiets geeft je binnen een paar seconden achtbaan-kriebels in je buik. Ziet deze sportieve elektrische damesfiets er dan uit als een racemachine? Niets daarvan: op deze elegante e-bike voor dames kom je stijlvol voor de dag, elke dag.

  LICHTE ELEKTRISCHE DAMESFIETS

  Een echte ladylike lichte elektrische damesfiets is de Union Fast. Een snelheidsmonster in een charmante verpakking: vlot én vogue. Gebruik jij je fiets geregeld als pakezel? Ga dan voor de Union E-Load: een elektrische transportfiets voor dames. Dankzij de dubbele bagagedrager heb je altijd wel plek voor een extra tas. Of twee. Of drie. Bang voor hobbels en kuilen hoef je niet te zijn: Union elektrische damesfietsen hebben 28 inch wielen die de zwaarste klappen gladstrijken.

  ELEKTRISCHE STADSFIETS MET VERSNELLINGEN

  Op jouw elektrische stadsfiets voor dames met 7 versnellingen ben je klaar voor alles dat op je pad komt. Lichte versnellingen voor bruggen, heuvels en tegenwind; zware versnellingen om kalmpjes op hoge snelheid te kunnen cruisen. Krijg je alleen maar keuzestress van al die verzetten? Kies dan gewoon voor een e-bike met 3 versnellingen – daarmee red je het gemakkelijk in ons vlakke landje.

  KOOP EEN DAMES E-BIKE

  We horen je denken: ik wil nu meteen zo’n e-bike kopen. Dat snappen we, en daarom hebben we het heel eenvoudig gemaakt. Een e-bike voor dames kopen doe je bij Union gewoon online. Kies het model waar je het gelukkigst van wordt, bepaal je framemaat en parkeer je toekomstige aanwinst in je winkelmandje. En voor je het weet staat jouw nieuwe elektrische fiets glimmend op je te wachten bij de Union-dealer bij jou in de buurt.