Fiets met 3 versnellingen

Bij Union vind je fietsen met 0, 3, 7 of 8 versnellingen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Vergelijk je de verschillende exemplaren, dan kun je een aantal conclusies trekken. Op een fiets met 7 versnellingen, bijvoorbeeld, cruise je moeiteloos snel door de stad, maar met een fiets met 3 versnellingen hoef je minder te schakelen. Onze verschillende modellen hebben in ieder geval één ding gemeen: met hun minimalistische designs vervoeren ze je altijd stijlvol naar je bestemming.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Fietsen met 3 versnellingen van Union

  Bij veel fietsen van Union kies je zelf het aantal versnellingen. Zo kun je besluiten om een fiets met 3 versnellingen te kopen. Die fietst vaak net wat comfortabeler dan een fiets zonder versnellingen, maar is dan weer goedkoper dan een fiets met 7 versnellingen. Een fiets met 3 versnellingen is dus dé perfecte balans tussen prijs en gemak.

  Damesfietsen met 3 versnellingen

  Fiets jij het liefst op een damesfiets? Dat komt goed uit, want daar hebben we er genoeg van. Op onze lichte damesfietsen met 3 versnellingen en 28 inch-wielen zweef je haast over de weg – zo makkelijk gaat dat. Zélfs als je veel spullen moet vervoeren. De damestransportfietsen met 3 versnellingen zijn namelijk gemaakt van aluminium. Daar voel je dus nagenoeg niks van.

  Herenfietsen met 3 versnellingen

  Ook aan herenfietsen met 3 versnellingen is er bij ons geen gebrek. Neem eens een kijkje bij onze Load. Dit is een herentransportfiets met 3 versnellingen en, anders dan misschien doet vermoeden, is ook deze fiets absoluut niet zwaar. Sterker nog: de spullen die jij wilt vervoeren wegen waarschijnlijk meer dan het aluminium frame. Is dat even fijn.   

  Transportfietsen met 3 versnellingen

  Dus: transportfietsen met 3 versnellingen zijn voor ons geen punt. Al onze transportfietsen voor dames en heren hebben wielen van 28 inch. Wist je dat fietsen met 28 inch-wielen wereldwijd het meest gebruikt worden? Dit betekent dat je overal terecht kunt voor nieuwe banden. Handig, hè?

  Stadsfietsen met 3 versnellingen

  Alle fietsen die je bij Union tegenkomt zijn stadsfietsen. Zelfs voor de allergrootste steden, zoals Amsterdam en Rotterdam, zijn ze meer dan geschikt. Een stadsfiets met 3 versnellingen is ideaal, maar vind je dit toch nog niet genoeg? Dan kies je gewoon voor een fiets met 7 versnellingen. Lekker makkelijk!

  Fiets met 3 versnellingen kopen? Dat kan bij Union online!

  Wil je een fiets met 3 versnellingen kopen? Bij Union doe je dat gewoon online. Kies jouw fiets uit en bestel hem met een paar drukken op de knop. Daarna haal je jouw gloednieuwe fiets op bij een Union-dealer bij jou in de buurt. Heeft jouw fiets later nog een servicebeurt nodig? Ook daarvoor kun je altijd nog in de winkel terecht.