Fietsen met 3 versnellingen

Op een fiets met 3 versnellingen heb je net wat meer schakelmogelijkheden en fiets je soepeler dan op een fiets zonder versnellingen. Daarnaast is deze fiets vaak iets goedkoper dan een variant met meer versnellingsmogelijkheden. Daarom ervaar je op een fiets met 3 versnellingen de perfecte balans tussen prijs en gemak.

3 versnellingen op jouw stadsfiets

Woon je in de stad en gebruik jij je fiets voor korte ritjes? Dan is een fiets met 3 versnellingen vaak precies goed. Genoeg om gemakkelijk op te trekken bij het stoplicht en om tegenwind te trotseren. Wil je jouw fiets ook gebruiken om steile bergen in Frankrijk mee te beklimmen? Kies dan voor een fiets met 7 versnellingen of neem een kijkje in ons assortiment elektrische fietsen.

Dames- en herenfietsen met 3 versnellingen

Bij Union zijn er dames- en herenfietsen met 3 versnellingen. Je hebt de keuze uit twee verschillende modellen: de Union Flow en de Union Curb. Deze fietsen zijn de ideale metgezel tijdens het stappen, voor het dagelijkse woon- werkverkeer en voor ritjes door de stad. Heb je vaak veel spullen bij je op de fiets? Goed nieuws! Beide fietsen functioneren ook als transportfiets. Op de Flow zit standaard een rekje voorop en de CURB kun je uitbreiden met een voordrager.

Een fiets met 3 versnellingen kopen

Koop jouw nieuwe fiets met 3 versnellingen gemakkelijk in onze online fietsenwinkel, of ga langs bij de dichtstbijzijnde Union dealer. Daar kun je ook altijd terecht voor de beste service. Met meer dan tweehonderd officiële Union fietsenwinkels in Nederland, is er altijd eentje in de buurt.