28-inch fietsen

Op alle Union-fietsen vind je 28-inch wielen. Onze fietsen zijn robuust, stoer, tijdloos en gemaakt van een lichtgewicht aluminium frame.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  28 INCH FIETS KOPEN?

  Op zoek naar een fiets met 28 inch-wielen? Goed nieuws! Voor al onze fietsen gebruiken wij 28 inch-wielen. Dit is de populairste maat wielen, dus je kunt bij elke fietsenmaker terecht voor nieuwe banden. Maar dat is niet het enige voordeel. 28 inch-wielen zijn relatief groot en daarom is er veel contact met de weg. Dat zorgt voor grip en maakt het makkelijker om snelheid te maken. Fijn, als je razendsnel naar de andere kant van de stad moet fietsen.

  DAMESFIETSEN EN HERENFIETSEN MET 28 INCH-WIELEN

  Onze fietsen met 28 inch-wielen zijn er in damesfiets- en herenfiets-variant. Dus als je een stadsfiets met 28 inch-wielen zoekt, dan ben je hier sowieso aan het juiste adres. Onze 28 inch-wielen zijn gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. Dat is niet alleen heel sterk, maar ook ontzettend licht. Om de wielen zitten speciale anti-lek-banden.

  TRANSPORTFIETS MET 28 INCH-WIELEN

  De grote 28 inch-wielen komen helemaal van pas bij een transportfiets. Als je een kledingkast vervoert, kan een beetje grip namelijk helemaal geen kwaad. Er zijn verschillende Union-fietsen met voordrager. De Union Load is het allersterkste. Die kun je bestellen met handrem of terugtraprem. Er zitten sowieso 3 versnellingen op, en dat is op een transportfiets geen overbodige luxe.

  28 INCH FIETS KOPEN? DAT IS ONLINE EEN FLUITJE VAN EEN CENT

  Bij ons is het kopen van een fiets met 28 inch-wielen ontzettend gemakkelijk. Kies de fiets die bij je past, zoek een dealer bij jou in de buurt en binnen enkele dagen rijd jij fluitend door de stad. Bij diezelfde dealer kun je uiteraard ook altijd terecht voor een servicebeurt, een kop koffie of het antwoord op een moeilijke levensvraag.