28-inch fiets

Alle fietsen en e-bikes van Union zijn voorzien van een 28-inch wielmaat. Handig als je vaak de stoep op-en-af moet om bij de voordeur te komen, want 28 inch wielen kunnen tegen een stootje. Daarnaast is de wielbasis groter, wat ervoor zorgt dat er meer kracht in de wielen komt en je sneller gaat.  

Damesfiets 28-inch

Of je nu op zoek bent naar een 28 inch damesfiets met versnellingen, een voordrager of trapondersteuning, het is altijd belangrijk om rekening te houden met de framemaat. Onze 28-inch damesfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen. Welke maat jij nodig hebt hangt af van verschillende factoren. De Union 28-inch damesfietsen zijn beschikbaar in de framematen 49, 53 en 57. Wil je weten welke maat jij nodig hebt? Vind hier jouw ideale framemaat.

28-inch herenfiets

In de stad komt een stevige herenfiets met 28-inch wielen goed van pas. Door de grootte van de wielen maken ze veel contact met de weg. Dit maakt het makkelijker om snelheid te maken en het zorgt voor meer grip op de weg. Heb je een lekke band, en ben je zoals velen van ons geen held in banden plakken? Elke fietsenmaker verkoopt en weet raad met 28-inch banden, dus je bent binnen no-time weer on the road.

Transportfiets 28-inch

Op een transportfiets zijn 28-inch wielen een must. Omdat je spullen op de voordrager vervoert, moeten de wielen extra stevig zijn om het gewicht te kunnen dragen. Daarnaast heeft een transportfiets, met al dat gewicht op de fiets, extra grip nodig om goed door de bochten te komen.

Koop nu jouw 28-inch fiets bij Union

Onze 28 inch wielen zijn gemaakt van de beste kwaliteit aluminium waardoor ze niet alleen erg sterk, maar ook heel licht zijn. Daarnaast is wielmaat 28 inch de populairste maat wielen voor fietsen waardoor je bij elke fietsenmaker terecht kunt voor een setje nieuwe banden. Bestel jouw nieuwe 28 inch fiets nu online of ga langs in één van onze Union fietsenwinkels.