Union: de ideale stadsfiets

Waarom wij als geen ander weten hoe de ideale stadsfiets eruit ziet? Omdat we ze al meer dan honderd jaar maken. Sinds 1904, om precies te zijn. De oerhollandse Union-fietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Union verbindt de stad en brengt mensen samen.

Met Union cruise je soepel én fashionable door de stad naar de leukste plekken. Zo steel jij de show!

Van e-bikes tot retro fietsen

De fiets; hét vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt. Onze fietsen komen in verschillende kleuren en stijlen. Omdat iedereen zijn fiets anders gebruikt, hebben wij voor elk type fietser een bijpassende fiets. Ga voor een stoere stadsfiets, een sportieve elektrische fiets of een transportfiets. Maak van jouw dagelijkse fietstocht het beste moment van de dag met een fiets van Union.

E-bikes

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In de stad zie je links en rechts de e-bikes voorbij flitsen. Met een elektrische fiets heb je altijd wind mee en kom je overal ontspannen aan. De elektrische fietsen van Union zijn stoer, comfortabel en perfect voor het moderne stadsleven.

Transportfietsen

Een transportfiets is ideaal voor als je vaak jouw hele hebben en houwen meesleept op de fiets.  Dankzij de trendy voordrager vervoer je makkelijk al jouw spullen naar de andere kant van de stad. Onze fietsen zijn robuust en gemaakt van de beste materialen. Ook als je op zoek bent naar een elektrische transportfiets kun je bij Union terecht.

Retro fietsen 

Een nieuwe fiets, geïnspireerd op het verleden. De kenmerkende mooie en strakke lijnen, de typerende old-school kleuren en de mechanische details. Union heeft de retro fiets nieuw leven ingeblazen. Of je nu gaat shoppen, een terrasje pakt met vrienden of naar kantoor gaat, met de stijlvolle retro fiets van Union aan jouw zijde steel jij overal de show!

Win een meet up met je vrienden

Met Union zijn je vrienden altijd dichtbij. Je fietst in no-time naar het terras, park of die nieuwe koffietent. Of waar je ook maar wil afspreken met je vrienden!

Verras je vrienden en win een meet up in jouw stad! Wat kun je winnen? Union stuurt jou en je vrienden op pad met 250 euro, zodat je een onbezorgde en gezellige tijd hebt.

Hulp nodig bij het kiezen?

Weet je niet welke fiets je moet kiezen? Gebruik de Fiets Keuzehulp!

Haarlem

Haarlem

Arrangement t.w.v. 250 euro bij Jeu de Boulesbaan en foodhal ‘Mooie Boules’

Why so serious? De (volwassen) mens moet spelen! Bij ‘Mooie Boules’ ben je aan het juiste adres om lekker te boulen, borrelen, lachen, bordspellen te spelen, klieren, dineren, winen en winnen. In samenwerking met Roast Bistro Bar, Fishbar Monk en topchef Ron Blaauw (van Ron Gastrobar) serveert ‘Mooie Boules’ in Haarlem streetfood van hoge kwaliteit.

Adres: Oerkapkade 3, 2031 EN, Haarlem

Schrijf je in en win

Den Haag

Den Haag

Gezellig tafelen met vrienden bij Jamey Bennett (t.w.v. 250 euro)

Jamey Bennett is de plek waar je neerploft op de Chesterfield met een Gin&Tonic in je hand. Waar je ‘s avonds met vrienden gerechten deelt van de internationaal georienteerde kaart. De plek waar de expat de local ontmoet, de huisvrouw de hipster en waar uptown meets downtown. De internationale huiskamer van Den Haag.

Adres: Plaats 11, 2513 AD, Den Haag

Schrijf je in en win

Rotterdam

Rotterdam

Arrangement t.w.v. 250 euro bij Jeu de Boulesbaan en foodhal ‘Mooie Boules’

Mooie Boules is veel meer dan alleen boulen. Naast een potje petanque, speel je gratis pingpong, reuze-Jenga, sjoelen, darts of één van de vele bordspellen van 999 Games spelen. De perfecte meet up voor jou en je vrienden dus! Topchef Ron Blaauw (van Ron Gastrobar) en Smoke Masters serveren in Rotterdam streetfood van hoge kwaliteit.

Adres: Vijverhofstraat 45, 3032 SB, Rotterdam

Schrijf je in en win

Utrecht

Utrecht

Arrangement t.w.v. 250 euro bij Jeu de Boulesbar ‘JEU’

Let the good times roll! Bij ‘JEU’ in Utrecht ben je aan het juiste adres voor boules, beers en bites. Gezellig ballen knallen met vrienden dus. Aan de bar kun je de lekkerste streetfood bites en (speciaal)bieren bestellen. Maar bij ‘JEU’ kun je ook terecht voor een goed glas wijn, verfrissende cocktail en andere drinks.

Adres: Paardenveld 3, 3511 RD, Utrecht

Schrijf je in en win

Vind een winkel waar je ze kan proberen