E-bike motor

E-bikes met Bosch middenmotor

Met een Bosch middenmotor fiets je like a boss. Een Bosch middenmotor voor je e-bike is dus zeker het overwegen waard. We praten je bij over de kracht van een Bosch middenmotor, de Bosch Active Line en elektrische fietsen van Union met een Bosch motor. Daar gaan we!

E-bikes met Bosch middenmotor

Een e-bike met een Bosch middenmotor? Goed idee!

De middenmotor van Bosch is een begrip in de wereld van de elektrische fiets. Bosch middenmotors voor de e-bike zijn onder andere geliefd doordat de motor altijd mooi verwerkt zit in de fiets. Elektrische fietsen met een Bosch middenmotor zijn er dus strak uit. Je ziet Bosch middenmotors niet, maar je voelt ze zeker wel.

Daarover gesproken: een Bosch middenmotor voelt erg natuurlijk aan. Dit komt doordat deze motors vaak in het frame worden gebouwd en laag bij de grond liggen. Zo voelt de trekkracht van middenmotors van Bosch vloeiend en stabiel. Nog een voordeel: er zijn diverse Bosch middenmotors voor de e-bike op de markt. Hierdoor kun je er eentje kiezen die precies past bij jouw fietsgedrag. Zo zijn er elektrische fietsen met Bosch middenmotors speciaal voor de stad, het platteland, toertochten en bergen. 

Bosch Active Line en Bosch Active Line Plus

Over echte Bosch middenmotors voor de stad gesproken: we introduceren je graag aan de Bosch Active Line en Bosch Active Line Plus. Deze twee motoren zijn speciaal ontworpen voor fietstochten in de bruisende stad. Natuurlijk zit er wel wat verschil tussen deze twee stedelijke motoren: 

Bosch Active Line

Bosch Active Line

Van fietsen naar kantoor tot een snelle stop bij de supermarkt: de Bosch Active Line is krachtig genoeg voor je dagelijkse uitstapjes. Dankzij een kracht van 40 Nm krijg je dat fijne duwtje in de rug tijdens je ritten. 

Bosch Active Line Plus

Bosch Active Line Plus

De Bosch Active Line Plus doet er nog een tandje bij als het gaat om kracht. Dankzij een trekkracht van 50 Nm heb je nog meer ondersteuning. Perfect om op tijd op kantoor aan te komen of om snel de trein te halen.

Een Bosch middenmotor op jouw elektrische fiets?

Lijkt het je wel interessant, zo’n Bosch middenmotor op je e-bike? Er zijn diverse Union fietsen die beschikken over zo’n krachtige Bosch middenmotor. Neem bijvoorbeeld de Union E-Fast. Dankzij de sportieve look en comfortabele zit ga je als een speer door het verkeer. Deze elektrische fiets is uitgerust met Bosch Active Line middenmotor, dus ideaal voor in de stad.

Een Bosch middenmotor op jouw elektrische fiets?

Elektrische fiets met Bosch middenmotor aanschaffen

Benieuwd welke elektrische fietsen met Bosch middenmotor we nog meer in het assortiment hebben? Scroll eens door de website of kom langs in een van Union-winkel in de buurt. We helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte fiets voor jou. Misschien ben je wel heel dichtbij jouw nieuwe elektrische fiets met Bosch middenmotor!