Onze Stadsfietsen

Union heeft een mooie collectie van robuuste stadsfietsen, moderne transportfietsen en zelfs een elektrische fiets. Wat deze fietsen gemeen hebben? Ze zijn gemaakt voor de straat! De stadsfietsen in ons assortiment worden nogal eens aangevuld, dus hou ons in de gaten.

About Flow

"De fiets van toen, helemaal van nu"

Je kunt de Union Flow stadsfiets uitvoeren hoe je wilt. We hebben zwarte en zilveren voor- en achterdragers die er los bij kunnen worden gekocht.

Flow

Beschikbare kleuren

About Curb

Het nieuwe gezicht in onze fietsencollectie: de Union Curb. Gemaakt voor de straat en met een speciaal frame waardoor je nog lekkerder op je fiets zit. 

Curb

Beschikbare kleuren

About Noir

"Geniet van ultieme vrijheid"

De stadsfiets Union Noir is een echte eyecatcher, waarbij bijna alles zwart is afgestyled. Voor als je net wat anders wilt.

Noir

Beschikbare kleuren

About Picket

Voorbij aan de gebaande paden met deze stadsfiets. Stoer door een simpel en strak ontwerp met weinig toeters en bellen, zodat er ook niets kapot kan.

Picket

Beschikbare kleuren

About Turn

Voor iedereen behalve je oma. De Union Omafiets. IJzersterke, speelse degelijkheid gecombineerd met een tijdloos karakter en een relaxte houding waarmee je lekker rustig door de straten heen peddelt. 

Turn

Beschikbare kleuren

About Load

"Verzamel verhalen, geen stof." Deze transportfiets is uitermate geschikt voor de stad en is een betrouwbare partner voor onderweg.

Load

Beschikbare kleuren

Dichterbij dan je denkt

Dealers bij jou in de buurt