cart profile

E-bike

Wij maken al jaren e-bikes, en met succes! In 2014 riep de Consumentenbond onze e-bikes uit tot de beste koop. Dat maakt ons trots, maar verre van lui. We willen onze elektrische fietsen nog beter maken. En jij kunt ons daarbij helpen!

Hoe ziet jouw e-bike voor de stad eruit?

Wij hebben een doel: de beste e-bike voor de stad maken. Maar waar moet zo’n fiets aan voldoen? Daar hebben wij heel wat ideeën over. Jij ook? Nice! Samen kunnen we mooie dingen doen. Lever al je ideeën bij ons aan, en wij gaan ermee aan de slag! De beste ideeën verzamelen we hieronder.

Dé e-bike voor de stad:

  • heeft een beresterke accu
  • is bloedmooi
  • is lekker licht
  • Vul aan!

Online een e-bike kopen bij Union

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe e-bike. Op dit moment bieden we online helaas geen e-bike aan, maar op deze pagina houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen. Dus wil je sneak peaks van de e-bike van de toekomst, stay tuned!

Vragen over jouw Union e-bike?

Heb je een e-bike van Union en zit je met een vraag of een klacht? Laat het ons weten! Wij zijn er om je te helpen. Contact opnemen kan via dit contactformulier, maar je kunt ook langsgaan bij een van de officiële Union-dealers. Er zijn weinig vragen waar zij geen antwoord op hebben.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »